Грбић издиктирао 18 имена за ЕП У Пољској

СЕЛЕКТОР ОДБОЈКАШКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ У НЕДЕЉУ ОКУПЉА

ТИМ ПРЕД ПОЧЕТАК ПРИПРЕМА

        Најбољи одбојкаши Србије у недељу ће се окупити у Београду пред старт припрема за Европско првенство, а потом одмах отпутовати на Пале, где ће тренирати до 54. августа.

        Селектор Србије Никола Грбић на припреме је позвао 18 играча.

        На списку су: техничари Никола Јововић, Алекса Брђовић и Максим Буцуљевић, коректори Александар Атанасијевић и Дражен Лубурић, либера Никола Росић, Невен Мајсторовић и Горан Шкундрић, блокери Драган Станковић, Марко Подрашчанин, Срећко Лисинац, Петар Крсмановић и Александар Околић и примачи Урош Ковачевић, Марко Ивовић, Немања Петрић, Милан Катић и Давид Мехић.

        Европско првенство на програму је од 24. августа до 3. септембра.

        Србија ће играти у групи А у Гдањску са Пољском, са којом ће 24. августа на националном стадиону у Варшави отворити шампионат, али и са Естонијом и Финском.

        Првопласиране репрезентације из све четири групе директно ће се пласирати у четвртфинале, док ће другопласиране и трећепласиране селекције играти у осмини финала.

        Утакмице осмине финала и четвртфинала одиграће се у Кракову и Катовицама, а полуфинални мечеви, као и меч за треће место и финале у Таурон арени у Кракову.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари