Марко Николић: Истину тражимо на терену

ИМАМО ВЕЛИКИ МОТИВ ДА ПРИЧУ ПРИВЕДЕМО НА НАЈБОЉИ НАЧИН, КАЖЕ ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА

Марко Николић

  • Улазимо у последње четири утакмице, пред нама је традиционално тежак ривал, посебно у Ивањици, али наш циљ се зна - победа...

        Тренер фудбалера Партизана Марко Николић, пред дуел са Јавором у 34. колу Суперлиге, рекао је да је његов тим веома мотивисан у трци са Црвеном звездом за шампионску титулу и да нико из клуба не помишља на предају.

       „Улазимо у последње четири утакмице, пред нама је традиционално тежак ривал, посебно у Ивањици, али наш циљ се зна - победа... Имамо велики мотив да причу приведемо на најбољи начин, верујем играчима да ће на изгурати до краја. Нећемо одустати до последње секунде у трци за титулу“, рекао је Николић на стадиону Партизана.

        Он је одао признање својим изабраницима на великој серији од 31 утакмице без пораза у свим такмичењима, уз само три ремија.

        „Играчи се троше физички и ментално, честитам им на стабилности јер знају да немају право на кикс. Много су показали свих ових месеци“, поручио је тренер црно-белих, додавши да Евертон Луиз због повреде пропушта и дуел у Ивањици.

        Како је навео, на екипу не утичу приче да Црвена звезда до краја сезоне не може да киксне.

        „Нико не прича о томе у нашем тиму, играчи раде напорно и говоре на терену. Под великим су притиском, поносан сам на њих“, казао је Николић.

        Према његовим речима на крају ће се видети ко је како радио, алудирајући на целокупно стање у српском фудбалу.

        „Нека људи раде то што раде, а ми ћемо свој посао. Свако би требало да има савест. Да ли мислим на судије или „вечитог ривала“? Ни на кога посебно, али о неким стварима више пута сам причао. Сада више на желим да трошим енергију, истину желим на терену“, закључио је Николић.

        Утакмица између Јавора и Партизана игра се у петак од 20 сати у Ивањици.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари