Саша Бошковић прецртао Сању Дамњановић!

ПОСЛЕ ИНТЕРВЈУА „УБИШЕ НАС ЧЕСТЕ ИЗМЕНЕ“, У КОМЕ СЕ ПОЖАЛИЛА

НА ИГРУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НА ПОСЛЕДЊИМ ПРОВЕРАМА ПРЕД СП

Сања Дамњановић и Саша Бошковић

        Тако смо се лепо размахали у хвалоспевима о односима у женској рукометној репрезентацији, онако својски, да је било само питање времена кад ће негде да пукне.

        Добро је што није на самом Светском првенству, ваљда ће ових пар дана бити довољни да се селектор и играчице саберу и одузму, још једном погледају у очи, и из свега изађу још јачи и способнији за Првенство.

        После интервјуа Сање Дамњановић, најбољег левог бека са ЕП и Данске, у Журналу, „Убише нас честе измене“, у коме се ова играчица пожалила на игру репрезентације на последњим проверама пред СП, Саша Бошковић је, како се сазнаје из кругова блиских репрезентацији Србије, хитно сазвао састанак и, наводно, замерио Дамњановићевој на непримереној изјави.

        Ако се Бошковић љутнуо на Дамњановићеву, а наводно изговорена реченица: „Сад ће ми бити лакше да скратим списак на 16“, говори јасно у каквом је расположењу био и шта мисли о Сањиним речима у „Спортском журналу“, ствар је озбиљнија него што смо мислили.

        Због тога што оваква наводна реакција говори да је и овај селектор упао у замку свог ега који тако жестоко дрма наше шефове пред велико такмичење.

        А, ако је Дамњановићеву, за коју се сумња да неко други управља са њом, ухватио страх и за место (Стоиљковићева је озбиљан леви бек, а Сању мучи колено), па је због тога боле ове бројне измене (баш као и нас посматраче), то је разлог више да један искусни човек, селектор, има разумевања за играчицу.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари