Мајами: Јелена „циља“ На Ли, Ана на Шарапову

ЈОВАНОВСКИ НИЈЕ ИМАЛА СРЕЋЕ НА ЖРЕБУ ЗА ДРУГИ МАСТЕРС СЕЗОНЕ,

ЈЕР ЈЕ ВЕЋ У ДРУГОМ КОЛУ ЧЕКА РАДВАНСКА

Ана Ивановић и Марија Шарапова

          Најбоље рангирана српска тенисерка Јелена Јанковић именована је за седмог носиоца и слободна је на старту такмичења у Мајамију. У другом колу састаће се са победницом дуела између Белгијанке Јанине Викмајер и Американке Варваре Лепченко.

          У наставку такмичења њена потенцијална противница је Гарбине Мугуруза из Шпаније, у осмини финала Данкиња Каролина Возњацки, а у четвртфиналу Кинескиња На Ли, која је постављена за другог носиоца.

          Ана Ивановић је као 12. носилац такође слободна у првом колу, а у другој рунди играће са бољом из меча између Кинескиње Шуаи Жанг и Американке Лорин Дејвис.

          Потенцијалне ривалке у наставку такмичења су Италијанка Флавија Пенета, победница турнира у Индијан Велсу, у осмини финала Чехиња Петра Квитова, а у четвртфиналу Рускиња Марија Шарапова.

          Бојана Јовановски стартује мечом против Швајцаркиње Ромине Опранди, а, уколико победи, већ у другом колу чека је трећи носилац, Пољакиња Агњешка Радвањска. Наредне потенцијалне противнице су Рускиња Елена Веснина и Канађанка Ежени Бушар.

          Турнир у Мајамију игра се за укупан наградни фонд од 5,42 милиона долара, а титулу брани Американка Серена Вилијамс.

          Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари