Ноле и Рафа: Имитације, „Бомбоњера“, пенали

ЂОКОВИЋ ИЗВЕO ПОСЛЕ ИМИТАЦИЈE ДУГО ВРЕМЕНА, НАДАЛ „ПЛАКАО ОД СМЕХА“

        Аргентинци не пропуштају ни секунд Нолетовог и Рафиног боравка у њиховој земљи: сваки корак је сјајно осмишљен, сваки тренутак испуњен, све је велики шоу, а гледаоци су одушевљени.

        Најбољи светски тенисери Рафаел Надал и Новак Ђоковић одиграли су у ноћи између недеље и понедељка егзибициони меч у Буенос Ајресу и одушевили испуњено гледалиште на стадиону „La Rural“.

        Забавни сусрет без резултатског значаја припао је Надалу резултатом 6:4, 7:5, а 12.000 гледалаца уживало је у спектаклу и тениским мајсторијама.

        Највише, у имитацијама, које је Ноле пристао да изведе после дуго времена. Рафа је „плакао од смеха“.

        Ђоковић је поздрављен овацијама када је у једном тренутку одлучио да имитира Шпанца, његове покрете приликом припреме за сервис и после освајања поена, што је и Надал испратио са осмехом.

        Њих двојица увеличали су опроштај Аргентинца Давида Налбандијана од активног играња тениса, а у ту част одиграли су и дубл против аргентинског тима.

Дјоковић и Надал у петак су одиграли кратку егзибицију у аргентинском граду Ел Калафате у Патагонији, испред чувеног глечера Перито Морено. На тај начин промовисали су кампању коју је организовало министарство туризма Аргентине.

        Све је завршено одласком на „Бомбоњеру“ на утакмицу између чувене Боке Јуниорс, најпопуларнијег аргентинског тима, и Ол Бојса.

        Обучени у Бокине „десетке“, које су некада носили Дијего Армандо Марадона и Хуан Роман Рикелме, Ђоковић и Надал су изводили пенале испод једне од најватренијих трибина у свету фудбала, „Lа 12“.

        Српски тенисер ће након гостовања у Јужној Америци отпутовати на тронедељни одмор.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари