Новак против Манарина славио по 800. пут!

У ПОЛУФИНАЛУ КВИНСА САСТАЋЕ СА БОЉИМ ИЗ ДУЕЛА ИЗМЕЂУ ФРЕНСИСА ТИЈАФОА И ЖЕРЕМИЈА ШАРДИЈА

        Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, славио је у четвртфиналном дуелу Квинса против Адријана Манарина без изгубљеног сета и пласирао се у полуфинале.

        Србин је био бољи од Француза после нешто лошијег старта, али је ипак успео да се консолидује и да, после нешто више од сат времена игре, победи са 7:5, 6:1.

        Манарино је био бољи играч на старту дуела, а то је и показао почетном предношћу. Направио је брејк на почетку, који је држао до резултата 4:2, али је онда Новак „убацио у брзину“.

        Први сет је завршио брејком са 7:5, а онда се убрзо све распало у игри Манарина, који ни до тог тренутка није изгледао нешто претерано добро.

        После још једног новог брејка и предности Нолета од 4:1, Манарино креће да греши још више него до тог тренутка, иако је изгледало да није могуће, и практично поклања српском тенисеру дупли брејк предности.

        Манарино је имао шансу да врати један сервис док је Новак сервирао за завршетак дуела, али је ипак остао смирен и није дозволио да се меч одужи и по прилично убедљиво савладао Франзуца, који је на крају ипак остао без гаса.

        Новак, који остварио 800. победу на ATP туру у каријери, се у полуфиналу састаје са бољим из дуела између Американца Френсиса Тијафоа и Француза Жеремија Шардија, док се у другом полуфиналу састају Марин Чилић и Ник Кирјос.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари