Новак: Роџер може да победи на сваком турниру

ЂОКОВИЋ ПРОТИВ ФЕДЕРЕРА, ПРВИ ПУТ У 2013, УКУПНО ЈУБИЛАРНИ 30 ПУТ,

ДАНАС ОД 14:30 ЧАСОВА

         Два великана састаће се у полуфиналу Мастерса у Паризу. Ђоковић је 13 пута био бољи, последњи пут на завршном турниру у Лондону прошле сезоне, што је био њихов последњи окршај.

         Ђоковић је уочи новог „класика“ са Швајцарцем истакао да он никако не сме бити потцењен, без обзира што иза себе има веома лошу сезону.

         „Роџер доживљава вероватно најгору сезону у последњих 10 година, али он је и даље играч који може да победи на сваком турниру, јер он је ипак Роџер Федерер. Освојио је 17 грен слем титула и сви знамо колико је успешна његова каријера“, рекао је Ђоковић.

         Он је истакао да Швајцарац никако не може да се потцени, без обзира што није у форми као када је био светски број један.

         „Гледао сам његове мечеве у Базелу прошле недеље и овде у Паризу. Мислим да игра заиста добро“, рекао је тренутно светски број два.

         Ђоковић је навео да је задовољан оним сто је приказао у победи против Вавринке.

         „Веома сам задовољан јаким интензитетом од самог почетка, трудио сам се да будем што агресивнији. Ако изузмемо сервис, који је варирао, мислим да сам одиграо одличан меч“, закључио је српски тенисер.

         Ђоковић и Федерер састају се у борби за финале париског Мастерса, данас од 14.30 сати, уз директан пренос на телевизији Б92.

         Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари