Новака никад нисам видела тако сломљеног

ТОЛИКО ЈЕ НАПРЕДОВАО У ПОСЛЕДЊЕ ВРЕМЕ, НАДАМ СЕ ДА ЋЕ РАЗМИСЛИТИ И ДА ЋЕМО ГА ВИДЕТИ НА ТРАВИ

        Бивша британска тенисерка Анабел Крофт рекла је да никада није видела Новака Ђоковића толико скрханог и сломљеног после пораза.

        Ђоковић је после велике борбе поражен у четвртфиналу Ролан Гароса од 72. тенисера света, Италијана Марка Чекината.

        „Било је веома чудно. Није први пут да је одмах након пораза улетео у собу за конференцију, али би тада увек имао подуже одговоре који су смислени, био веома концизан и веома искрен са медијима“, рекла је Крофт.

        Новак је после пораза право са терена сазвао конференцију за новинаре, а на њој је давао никад краће одговоре, најавио могућност да не заигра на Вимблдону и изгледао као да из њега кључа фрустрација. То је било нешто што је већина тениског света прокоментарисала као никад виђено код до некада светског броја један.

        „Никад га нисам видела толико сломљеног после пораза. Буквално није могао да одговара на питања и на многа је дао одговоре једном реченицом. Никад га нисам видела таквог. Толико је напредовао у последње време и надам се да ће размислити о свему и да ћемо га видети на трави“, рекла је Крофт.

        Званична информација је да ће Ђоковић наступати на Грен слему у Великој Британији, али после оваквих коментара ништа не може да се тврди. Новак је стварно изузетно напредовао од Мастерса у Индијан Велсу и Мајамију, а чак и пораз од релативно непознатог Марка Чекината је био светлосним годинама бољи од издања на поменутим Мастерсима.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари