Цвијановић: МУП Српске чува и штити нашу Републику и њен уставни поредак

ЧЕСТИТАЛА МУП РС КРСНУ СЛАВУ – САБОР СВЕТОГ АРХАНГЕЛА МИХАИЛА

* Председник РС нагласила: „Наша општа безбедност зависи управо од спремности наше полиције. Из тог разлога смо читав низ година радили на унапређењу њеног материјалног статуса, али исто тако и оспособљености припадника МУП

__________________________________________________

         ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић захвалила је свим припадницима Министарства унутрашњих послова (МУП) за године преданог рада на очувању и заштити Републике Српске, њеног уставног поретка, али и заштити свих грађана и њихове имовине.

       Честитајући крсну славу МУП-а Сабор Светог архангела Михаила, Цвијановићева је истакла да стабилност Републике Српске у великој мери зависи управо од МУП.

       “Наша општа безбедност зависи управо од спремности наше полиције. Из тог разлога смо читав низ година радили на унапређењу њеног материјалног статуса, али исто тако и оспособљености припадника МУП”, рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци.

       Цвијановићева је нагласила да су припадници МУП ти од којих зависи мир и ред, те све оно што је важно да би Република Српска могла да гради економски бољу будућност и да задржи политичку стабилност.

       “Свим припадницима МУП-а желим мирну и стабилну Републику Српску, успешан рад у будућности и свест о томе да нам је најважнија управо Република Српска”, поручила је Цвијановићева.

         (Српска)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари