Стевандић: Не постоји циљ који нећемо постићи – нико не може да нас заустави

НАГЛАСИО: „УЈЕДИЊЕНА СРПСКА ИМАЋЕ МНОГО ВИШЕ ПОСЛАНИКА НЕГО ШТО ЈЕ РАЧУНАЛА“

* Носилац листе УС за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Милан ПЕТКОВИЋ: „У Сарајеву се Република Српска брани, а у Бањалуци гради. Морамо да будемо јединствени и да имамо репрезентацију у Сарајеву

______________________________________________________

       УЈЕДИЊЕНА Српска биљежи енорман раст подршке грађана и имаће много више посланичких мандата у односу на циљ пре почетка кампање, изјавио је у Градишци председник ове странке Ненад Стевандић.

       Стевандић је захвалио грађанима што верују Уједињеној Српској, те додао да су водили чисту кампању током које нису никога вређали.

       "Не постоји ништа што нисмо на најбољи могући начин представили, од хране, енергије, повратка младих, бољег задравственог и пензионог система. Не постоји циљ који нећемо постићи и нико ко може да нас заустави", навео је Стевандић на предизборној трибини.

       Носилац листе Уједињене Српске за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Милан Петковић рекао је да ће се, ако добије подршку грађана, борити се за интересе Републике Српске.

       Он је навео да у Сарајеви морају да буду храбри људи, који имају искуства и знања, спремни да се изборе за све што је добро.

       "У Сарајеву се Република Српска брани, а у Бањалуци гради. Морамо да будемо јединствени и да имамо репрезентацију у Сарајеву. Спреман сам да будем дио репрезентације која ће бити победнички део, а не неко ко ће бити поражен", нагласио је Петковић.

      

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари