Павловић: Странцима који долазе због Европрајд-шетње на граници узимати изјаву да знају да је забрањена

НАШЕ СЛУЖБЕ ТРЕБА ДА ЗНАЈУ ГДЕ СУ VIP-ОВЦИ И ДА У СУБОТУ УЈУТРО ЗАТВОРЕ ХОТЕЛЕ У КОЈИМА СЕ СМЕСТЕ

* „Странци долазе да нас преумљују. Ми немамо фобију. Премијерка нам је из те групације, а нико не прави од тога велико питање. Нити је било ко спречен да буде директор било чега јер има другачију оријентацију. Овде је по среди друго: нама сад долазе из Европе да нам кажу да морамо да се заснивамо на другом вредносном концепту

* „Међу 10-15 хиљада који ће доћи из Европе, јел` стварно мислимо да неће бити 200-300 САС-оваца, 150 разних БНД-оваца које неће бити једноставно склањати са улице ако им једном дозволиш да буду на улици?“

________________________________________________________

         Адвокат Бранко ПАВЛОВИЋ, у разговору за „Балканску оштрицу“

       ЛАЖ је да се нашим суграђанима нешто забрањује зато што су различите сексуалне оријентације. Шетали су. Није било проблема. Али, томе нема краја - сада се жели ићи даље: да се ми, као Србија и Срби, заснујемо на том концепту.

       Овде је превршило меру то што долазе странци да нас преумљују.

       Ми немамо фобију. Премијерка нам је из те групације, а нико не прави од тога велико питање. Нити је било ко спречен да буде директор било чега јер има другачију оријентацију. Овде је по среди друго: нама сад долазе из Европе да нам кажу да морамо да се заснивамо на другом вредносном концепту.

       Добро је што су се људи успротивили!

       Вучић је 2019. легао на руду, држава је потписала да је суорганизатор. Притисак грађана то враћа ка вертикали, али државни органи имају озбиљан оперативни проблем како то да ураде. Јер, сви који желе да те сломе у вредносном смислу, и европски парламентарци, представници других држава и амбасадори - сви ће хтети да буду на улици и да испровоцирају ексцес.

       Међу 10-15 хиљада који ће доћи из Европе, јел` стварно мислимо да неће бити 200-300 САС-оваца, 150 разних БНД-оваца које неће бити једноставно склањати са улице ако им једном дозволиш да буду на улици.

       Очекујем да шетња буде забрањена, али је проблем што они могу да преточе у шетњу други догађај који није забрањен; неког дана имамо концерт, па после прошетамо...

       У политичком и моралном смислу је одлично што је наше друштво рекло: "Не, преумљивање Србије не долази у обзир!“

       То је наша власт, са све Вучићем на челу, морала да прихвати и да каже да ће бити забрањено.

       Али, пошто западни фактор то неће прихватити и покушаће да направи хаос, сада треба урадити две ствари. Да се ја питам, тако би било.

       Прво, сваки странац који ми улази у земљу у четвртак и петак мора да потпише документ на свим светским језицима да је упознат како гласи решење МУП-а, да зна да учествовање у ономе што је забрањено повлачи прекршајну одговорност због које се може ићи 60 дана у затвор, да може повлачити и кривичну одговорност и да својим потписом потврђује да неће учествовати у таквој манифестацији.

       Никоме ко не потпише документ - не треба дозволити да уђе у Србију.

       Зашто?

       Зато што у суботу, ако га на нађеш на улици, тамо где је забрањено, имаш основ за новчано кажњавање, депортацију, затварање итд.

       Све бих их одмах избацивао из земље, а ове друге слао у затвор на по десет дана.

       Ту ће бити проблем са ВИП-овцима, европским парламентарцима.

       Шта бих ту урадио?

       Просто, безбедносне службе морају да знају кретање свакога од њих, појединачно. Онда бих у суботу, у 3 ујутру, затворио објекат у коме се налазе , из безбедносних разлога. Ако сте у хотелу, забрањен вам је излазак у следећа 24 сата јер ти просто не дам да ми правиш циркус на улици са 15 камера преко којих ће да се шаље по свету "на шта личи поступање српске полиције."

       Бечка конвенција брани страним политичарима да учествују у забрањеној активности у нечијој држави. Али, пустите то што је то њима забрањено! Јер, кад те слике обиђу свет, Србији ће бити нанета штета.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари