Вучић у „Куриру“: Нема повлачења ни компромиса са представницима бивших режима

НАПИСАО: „НЕ ИНТЕРЕСУЈУ МЕ НИ ЊИХОВЕ КОМБИНАЦИЈЕ СА НЕКИМ ЉУДИМА ИЗ СНС“

* У ауторском тексту написаном за „Курир“ поручио да неће милост, већ да жели промене, чак и када постоји велики број оних који те промене неће али хоће да им буде боље: „И, омогућићу им и то. Шетаће ти лоши политичари у Србији, баш онако како не би могли ни у једној од свих оних земаља које данас изражавају своје симпатије за њихове шетње

* О КиМ: „Компромис је једино решење. Да кажемо лицемерима који подржавају тзв. замрзнути конфликт да је то немогуће, као што је немогуће Косово без Албанаца. Наш посао је да спречимо да Косово остане без Срба"

__________________________________________________________________________________

           ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић поручио је да са представницима бивших режима неће бити компромиса, иако појединци из Српске напредне странке сарађују са опозицијом.

           "Без повлачења пред њима, без икаквих договора са таквим политичарима и без трунке страха пред њиховим покушајима да се поново дочепају власти, која је за њих ништа друго него нова распродаја свега што вреди у Србији", навео је Вучић у ауторском тексту за лист Курир.

           Додао је да се не плаши опозиције, као ни "комбинација" које прави са људима из СНС и њеним коалиционим партнерима.

           "И не интересују ме њихове комбинације с неким људима из моје партије, појединим коалиционим партнерима који већ размишљају како би могли да буду језичак на ваги и опет промене страну", написао је он.

           Вучић је поручио да неће милост, већ да жели промене, чак и када постоји велики број оних који те промене неће "али хоће да им буде боље".

           "И омогућићу им и то. Шетаће ти лоши политичари у Србији, баш онако како не би могли ни у једној од свих оних земаља које данас изражавају своје симпатије за њихове шетње", оценио је Вучић.

           Указао је и да Слободна Милошевића, Бориса Тадића, Војислава Коштуницу "нико није цртао као Пиночеа или Хитлера", али да њега јесу и да то показује "колико смо као друштво напредовали и земљу демократизовали".

           Према његовим речима, Србија више неће бити "оронула кућа", већ "боља, лепша, чистија и већа", јер он није "човек компромиса када је реч о будућности".

           Говорећи о Косову, он је поновио да је компромис једино решење.

            "Да кажемо лицемерима који подржавају тзв. замрзнути конфликт да је то немогуће, као што је немогуће Косово без Албанаца. Наш посао је да спречимо да Косово остане без Срба", написао је Вучић.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари