Амфилохијево здравље: Охрабрује што су параметри запаљења и данас задржали тренд благог пада

У САОПШТЕЊУ МЦП МИТРОПОЛИТ СЕ НАЗИВА „НАШИМ ДУХОВНИМ ОЦЕМ И УЧИТЕЉЕМ“

        ИЗВЈЕШТАЈ у вези са здравственим стањем Митрополита Амфилохија је охрабрујући јер су параметри запаљења изазваног коронавирусом и данас задржали тренд благог пада.

       Сви витални паремитри су и данас добри, па је оцјена љекарског тима да опоравак Митрополита Амфилохија тече по плану, напомињући да је природа болести таква да треба бити опрезан и уздржан од било каквих нагађања и предвиђања.

       Митрополит се осјећа добро, духовно је јак и крепак што умногоме олакшава процес лијечења. Под сталним је љекарским надзором који спроводи комплетан терапијски поступак.

       Надајући се добрим вијестима и наредних дана, наставићемо са редовним информисањем јавности о току опоравка Високопреосвећеног Митрополита Амфилохија, захваљујући свима на бризи, љубави и молитвама које долазе из свих крајева, а данас је стигла чак из парохија далеке Јужне и Централне Америке, гдје су вјерници из Аргентине, Бразила, Чилеа, Колумбије, Еквадора заједно са својим владиком Кирилом послали поздраве и молитвене жеље за брз опоравак њиховог и нашег духовног оца и учитеља.

       https://mitropolija.com/2020/10/15/mitropolitov-oporavak-po-planu-parame...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари