Милојевић: Прво Јавор па Хелсинки

ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ: ИГРАЛИ СМО БОЉЕ НЕГО У ПРВОЈ УТАКМИЦИ, ГОБЕЉИЋЕВ СТАР ЈЕ БИО НЕСРЕЋАН

* Честитао бих играчима јер није било лако играти са играчем мање од 65. минута. Могло је да буде убедљивије. Имали смо лепе шансе да дамо трећи гол и будемо мирнији.  Имали смо стативу, па другу, они пречку... Јако је битно што смо прошли у друго коло

______________________________________________________________________

         ТРЕНЕР фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је синоћ да је његова екипа играла боље него у првом дуелу са Судувом и да је најважније да је прошла даље.

         - Боље него у првој утакмици, заслужено смо прошли. Има много простора за напредак и полако улазимо у такмичарски ритам. Потребне су нам такмичарске утакмице, креће првенство и бићемо бољи - рекао је Милојевић после утакмице у Београду.

         Звезда се пласирала у друго коло квалификација за Лигу шампиона, пошто је у реваншу победила литванског шампиона Судуву са 2:1, а после 0:0 у првој утакмици.

         - Честитао бих играчима јер није било лако играти са играчем мање од 65. минута. Могло је да буде убедљивије. Имали смо лепе шансе да дамо трећи гол и будемо мирнији. Имали смо стативу, па другу, они пречку... Јако је битно што смо прошли у друго коло.

         Похвално је говорио о Судуви, за коју је рекао да "није наивна екипа".

         Наредни противник Црвене звезде биће ХЈК Хелсинки из Финске.

         - Нисам гледао Хелсинки. За мене је то била забрањена тема. Неће се причати о Хелсинкију јер се спремамо за утакмицу са Јавором. Можда неко са стране гледа другачије, али ја желим да играчи буду концентрисани на наредну утакмицу. Спремићемо се за Хелсинки, имамо довољно времена, да будемо бољи него што смо били - рекао је Милојевић.

         Звезда ће у суботу играти против Јавора на почетку Супер лиге Србије, док је дуел са Хелсинкијем на програму у среду следеће недеље.

         Милојевић је пожелео играчу Судуве Ваидасу Славицкасу брз опоравак, да што пре поново буде на терену и додао да је и Марко Гобељић у "психичком растројству".

         - Желим да се извиним у име клуба, стручног штаба и играча. Био је стварно несрећан старт, знате и сами шта се догодило. Не знам које речи могу да употребим осим да пожелим играчу брз опоравак и да што пре буде на терену – рекао је Милојевић  новинарима после утакмице.

         Утакмицу је, између остало, обележио и груб старт Марка Гобељића над противничким фудбалером којем је сломљена нога.

         "Било је веома мучно. Гобељић сигурно није то желео. И он је у психичком растројству. Извинили смо се заједно играчима Судуве у свлачионици - рекао је Милојевић.

         (Спортски журнал)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари