Бајден са телесуфлера почео да чита и оно што је намењено само њему а не јавности

ЈАВНО ПОБРКАО „ПРЕКИД ТРУДНОЋЕ“ СА „ПРЕКИДОМ (СВОГ) ПРЕДСЕДНИКОВАЊА“

* Клеј ТРЕВИС, аутор књиге Републиканци купују и патике, написао је: „Џо Бајден је случајно прочитао све са телесуфлера. Његово стање се само погоршава. Да ли је заиста пред нама још 30 месеци овога?"

_________________________________________________________

       ЏО Бајден у својој земљи више не изненађује – само Џо Бајдена.

       Док је коментарисао одлуку Врховног суда САД којом је укинуто федерално гарантовање права на абортус и препуштено законодавствима анеричких савезних држава, када је требало да изговори „прекинути трудноћу“ (to terminate the pregnancy), изговорио је „прекинути председниковање“ (to terminate the presidency).

       Корисници друштвених мрежа тим поводом су поново исмејали америчког председника.

       Твитераш под именом Џим Торсон написао је: „Он је невероватан. Изненађен сам како ујутру изађе на крај са сопственим панталонама. Боже, сачувај нас!“

       Карактеристичне су и ове речи једног који се није потписао именом: „Надам се да ће Бајден остати! Он је најбољи лобиста за републиканце“.

       Бајден је, иначе, говорећи о женским правима, ономе што је требало да прочита са телесуфлера, прочитао и оно што није намењено присутној публици и америчкој јавности.

       Требало је да прочита и прочитао је:

       „Жене нису лишене изборне ни политичке моћи. Вреди напоменути да је проценат регистрованих бирача који увек гласају већи међу женама него међу мушкарцима“.

       Прочитао је, а никако није смео (јер је то било само упутство њему):

       „Крај цитата. Поновите став („Repeate the line“) да жене нису лишене изборне ни политичке моћи...“

       Клеј Тревис, аутор књиге „Републиканци купују и патике“, написао је: „Џо Бајден је случајно прочитао све са телесуфлера. Његово стање се само погоршава. Да ли је заиста пред нама још 30 месеци овога?"

       Региструјте се на нашем Telegram   каналу: https://t.me/faktorga


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари