Поповић уместо Војтеховске

ПИНК ТВРДИ ЈЕ И ПОСЛЕ 17 ГОДИНА НАЈГЛЕДАНИЈА КОМЕРЦИЈАЛНА ТВ У СРБИЈИ

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Пинк Интернатионал Цоммпанy именовала је данас Дарка Поповића за свог новог промо директора, иза којег је 17 година рада у штампаним и електронским медијима.

        "Идеалан спој познавања обе области утицао је на избор новог директора", истиче се у саопштењу Пинк Интернатионал Цомпанy.

        "У наредном периоду обављаћу ову функцију најбоље што умем, предано и лојално, како претпостављенима, тако и са посебном одговорношћу према милионском публиком наших програма широм света", најавио је Поповић у писаној изјави.

        Он је подсетио да је "досадашњи директор ПР службе Тања Војтеховски закључила своје деловање" у оквиру Пинка И захвалио јој на свему што је постигла својим несебичним залагањем.

        "Пред нама је веома занимљива програмска сезона", предвидео је Поповић, "у којој смо поставили више од 30 телевизијских пројеката, док је у припреми још неколико веома атрактивних".

        Прес тим Пинка трудиће се да гледаоцима благовремено изађе у сусрет у презентацији програма и ТВ лица и настојати да измене програмске шеме сведе на минимум, знајући да је то публици представљало потешкоће.

        "ТВ Пинк има више разлога за славље, чиме је одговорност према овој позицији још већа", рекао је Поповић и нагласио да је ова тв станица, и након 17 година рада, остала најгледанија комерцијална телевизија у Србији.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари