Фејсбук блокирао па деблокирао налог шефа Роскосмоса Дмитрија Рогозина

АМЕРИМА СМЕТАЛО ШТО ЈЕ `ИШАМАРАО` ЊИХОВОГ ЕКС-АМБАСАДОРА У МСОКВИ МАЈКЛА МЕКФОЛА

Мајкл Мекфол

* Био банован због ових речи: „Раније су Англосаксонци желели да нас претворе у банана републику, звали су нас „бензинском пумпом “, а сада би да нас називају по свом идолу и агенту. Хммм. Да вам кажем, Мијкл, као амбасадор амбасадори, ви сте, господо Американци, постали прави покварењаци“

_______________________________________________________

       ФЕЈСБУК је био блокирао налог шефа Роскосмоса Дмитрија Рогозина због његовог коментара на страници бившег америчког амбасадора у Русији Мајкла Мекфола.

       „Мој налог је банован на један дан јер моја објава наводно крши норме те платформе. Сама моја објава је била скривена. Овде (на Фејсбуку) имате сву `слободу изражавања` на амерички начин“ – изјавио је Рогозин.      

       Он је прокоментарисао ставове Мекфола на друштвеним мрежама о демократији и либерализму у Русији. написао је:

       „Раније су Англосаксонци желели да нас претворе у банана републику, звали су нас „бензинском пумпом “, а сада би да нас називају по свом идолу и агенту. Хммм. Да вам кажем, Мијкл, као амбасадор амбасадори, ви сте, господо Американци, постали прави покварењаци. Зато не изигравајте наставника који би да нам држи предавања!“.

       Фајсбук је у међувремену деблокирао Рогозинов налог.

       Претходно је Твитер блокирао налог руске вакцине Спутњик V, па га касније деблокирао. Тобоже, због могућег покушаја хаковања.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари