Појавио се видео који сведочи да је турски лидер Ердоган озбиљно болестан

ВИДНО ЈЕ СМРШАО, А ХОДА ТЕШКО, УСПОРЕНО И НЕСИГУРНО

* О здрављу турског председника дуго се шушка: те да има рак, те епилепсију и срчане проблеме који су га сустигли са годинама

* Турска полиција прогони тридесетак људи који су на друштвеним мрежама писали о председниковом лошем здравственом стању. Неки су чак и #olmus (умро)

________________________________________________________

       РЕЏЕП Тајип Ердоган објавио је – не тако давно – да му је Алија Изетбеговић „Босну оставио у аманет“. Али, изгледа да ће он убрзо морати да реши – коме ће Турску оставити у аманет.

       О здрављу турског председника дуго се шушка: те да има рак, те епилепсију и срчане проблеме који су га сустигли са годинама. А сада се појавио видео-снимак који сведочи да „носилац аманета“ има озбиљне здравствене проблеме.

       Видљиво је како успорено, несигурно и тешко хода.

       Помало нагнуто напред и кратким спорим корацима, али – не старачким.

       Направио их је свега неколико, али  - довољно да више не може бити сумње да је турски лидер у озбиљним здравственим проблемима. А с обзиром на структуру и природу власти у Турској – Ердоганови проблеми биће и проблеми његове земље.

       Тога као да је свесна и свита која му се муњевито приближила већ после неколико (снимљених) корака.

       Шта је остало ван кадра – може да се замисли.

       Ердоган је приметно смршао, мало му фали до тетурања.

       Код њега више нема ништа од држања и хода здравог мушкарца коме је веома стало да оставља утисак самоувереног снажног вође.

       Индикативно је да турска полиција прогони тридесетак људи који су на друштвеним мрежама писали о председниковом лошем здравственом стању. Неки су чак и #olmus (умро).

       Независно од свега, Ердоган се све ређе појављује у јавности.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари