Умрла Медлин Олбрајт, а изигравала је бесмртну Американку

У РУСКОМ СЕГМЕНТУ ИНТЕРНЕТА ЗА ЊОМ – ОЧЕКИВАНО – НИКО НИ ПОЛА СУЗЕ НИЈЕ ПУСТИО

* Један од типичних читалачких коментара: „Ах, то је она подла жена која је негодовала што Русија влада светским природним богатствима и Бајкалом“

______________________________________________________

         БИВША америчка државна секретарка Медлин Олбрајт умрла је у 84. години, саопштила је њена породица.

       Узрок смрти је рак.

       Није јој помогло ни што је припадник највишег слоја америчке владајуће касте и једна од најутицајнијих фигура у врху Демократске партије САД и у клану Била и Хилари Клинтон.  

       Њена породица је, као да она за живота ни мрава није згазила ни у САД  ни у свету, објавила:

       „Са сломљеним срцем јављамо да је данас умрла др Медлин К. Олбрајт, 64. државни секретар и прва жена на тој функцији. Била је окружена породицом и пријатељима. Изгубили смо вољену мајку, баку, сестру, тетку и пријатеља“.

       У Русији за Олбрајт нико није заплакао и неће заплакати. Поводом њене смрти су се у руском сегменту интернета  многобројни коментари у овом стилу:   

       „Ах, то је она подла жена која је негодовала што Русија влада светским природним богатствима и Бајкалом“.

       „Ову Јеврејку је од Холокауста спасила српска породица током Другог светског рата, а она се као државни секретар залагала за бомбардовање Србије“.

       „Данас је неки дан за славља. Русија објавила да ће гас и свемирска лансирања продавати само за рубље. Битанга Чубајс збрисао из Русије, а госпођа Олбрајт затворила радњу. Заувек“.

       „Ово за Чубајса и Олбрајт и нису добре вести. Она је `збрисала` из живота, он на Запад. А обоје је требало да умру у затвору!“

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари