Златне одбојкашице на главном балкону Србије

ТЕРЗИЋ ХИЉАДАМА НАВИЈАЧА: ОВАЈ БАЛКОН ЈЕ САН СВАКОЈ ДЕВОЈЦИ КОЈА ЈЕ ПРЕД ВАМА

* Капитен Маја ОГЊЕНОВИЋ:“Хвала за љубав и подршку! Видимо се следеће године на овом истом месту са истим поводом (Олимпијске игре)

_______________________________________________________________

        НЕКОЛИКО хиљада навијача поздравило је вечерас испред Скупштине Београда одбојкашице Србије и са њима прославило освајање златне медаље на Европском првенству у Анкари.

        "Овај балкон је сан свакој девојци овде пред вама. То је зашто оне играју. То је и сан свакој девојчици која почиње да игра одбојку, не због балкона, него због вас и ваше љубави према нама. Свака девојка која почне да игра одбојку због вас, знајте да сте учинили велику ствар за наш спорт", рекао је селектор Зоран Терзић окупљеним навијачима.

        Одбојкашице и чланови стручног штаба су појединачно излазили на балкон, уз аплауз окупљених навијача.

        После представљања екипе интонирана је химна Србије, коју су чланови репрезентације и навијачи заједно отпевали.

        Навијачи су великим аплаузом поздравили најбољу играчицу турнира Тијану Бошковић и узвикивали "МВП".

        "Јако ми је драго што трећу годину заредом имамо прилику да будемо овде с вама. Осетили смо вашу подршку и то нам је био додатни мотив да будемо још јаче. Хвала вам много", рекла је Бошковићева.

        Капитен селекције Србије Маја Огњеновић казала је да је "наћи праве речи и обратити се навијачима много теже него играти финале пред 14.000 ривалских навијача".

        "Хвала за љубав и подршку! Видимо се следеће године на овом истом месту са истим поводом (Олимпијске игре).

        Средњи блокер Србије Стефана Вељковић имала је поруку за навијаче.

        "Хвала што сте још једном дошли да нас поздравите. Сваки пут осећај је посебан и има велику емоцију, надам се да ћемо следеће године бити овде сви заједно да славимо олимпијско злато", рекла је Вељковић.

        Српске одбојкашице јуче су постале шампионке Европе, пошто су у финалу са 3:2 победиле Турску.

        Златну медаљу освојиле су Маја Огњеновић, Бианка Буша, Силвија Поповић, Катарина Лазовић, Маја Алексић, Мина Поповић, Бранкица Михајловић, Слађана Мирковић, Стефана Вељковић, Теодора Пушић, Ана Бјелица, Тијана Бошковић, Бојана Миленковић и Јелена Благојевић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари