М. КАРИЋ: Србија је у најтежој ситуацији од Другог светског рата

Друга скупштина Организације жена Покрета Снага Србије

  • Колико год власт прљаво играла, жене ће одлучити следеће изборе – оценила Миланка Карић
  • Власт је, када је видела да ПСС иде ка победи и заузимању веома значајног места на политичкој сцени, монтирала судске процесе, да би Богољуба Карића отерала из Србије
  • Ни једна влада у историји није више задужила Србију као ова - шест милијарди евра. Свако наше тек рођено дете је дужно 4.300 евра, упозорила Дубравка Филиповски

       БЕОГРАД, (ФоНет) - Потпредседник Покрета Снага Србије (ПСС) Миланка Карић изјавила је да је коалиција те партије са Српском напредном странком (СНС), Новом Србијом и Покретом социјалиста "снажна политичка групација" која ће победити на следећим изборима.

       Миланка Карић је на Другој скупштини Организације жена ПСС у Вили Јелена рекла да би жене, које чине већинско бирачко тело, требало да одлучују ко ће бити на власти.

       Жене ће се "борити, изборити и победити на следећим изборима", без обзира колико "прљаво играле" партије на власти, изјавила је Миланка Карић.

       Она је рекла да су власти прогониле њеног мужа и лидера ПСС Богољуба Карића, али да нису успеле да им разбију странку и породицу.

       "Богољуб је ушао у политику ризикујући све што је више од 35 година стварао са породицом, браћом, свима нама, да би од Србије створио стабилну, економски јаку земљу, са јаком породицом и срећним људима који ће живети од свог рада", изјавила је Миланка Карић.

       Према њеним речима, власт је, када је видела да ПСС иде ка победи и заузимању веома значајног места на политичкој сцени, монтирала судске процесе, да би Богољуба Карића отерала из Србије.

       Миланка Карић је изјавила да жене из ПСС покушавају да направе бољу будућност за своју децу.

       "Србија је у најтежој ситуацији од Другог светског рата. Економски је потпуно сломљена, са више од милион незапослених, а жена је прва на удару", оценила је Миланка Карић.

       Према њеним речима, жена, мајка и породица имају главну улогу у Програму ПСС, јер је породица темељ друштва и снага друштва.

       Држава у којој је породица јака биће јака и снажна држава, али је важно и ко је води, изјавила је Миланка Карић, уз оцену да је "нација у великој опасности", због чега у програмима партија мора да се да предност женама.

       Скупу су присуствовале потпредседник Нове Србије Дубравка Филиповски, члаан Главног одбора СНС Јадранка Јоксимовић и генерални секретар Покрета социјалиста Мирјана Милутиновић. Дубравка Филиповски је рекла да ће следећа година бити преломни тренутак за Србију.

       "Ни једна влада у историји није више задужила Србију као ова - шест милијарди евра. Свако наше тек рођено дете је дужно 4.300 евра", изјавила је Дубравка Филиповски.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари