МИРОВИЋ: Србија има 2200 ЕУ-чиновника и предлажемо да буду одмах отпуштени!

РАДИКАЛИ ЗВОНЕ НА УЗБУНУ - ДА СЕ ВЛАСТ СПРЕМА ДА УСРЕД КРИЗЕ БРОЈ ЧИНОВНИКА КОЈИ СЕ БАВЕ „ЕВРОИНТЕГРАЦИЈАМА“ ДОВЕДЕ ДО 10 000!

  •  Србија има укупно 24 000 чиновника и зато - саопштио је у име СРС Дејан МИРОВИЋ од Владе тражимо да дели судбину свог народа, да се спусти на земљу са облака о тзв. европском путу и да отпусти 2200 пробриселских чиновника и да преусмери средства ка просвети, здравству, пензионерима и свима онима којима су та средства и више него потребна
  • Свима који мисле да ЕУ нема алтернативу предлажемо да подрже предлог СРС за - смањивање јавне потрошње и броја чиновника, уместо што су толико дрски да најављују да ће их бити 10 000

          СРПСКА радикална странка је једина странка у Србији која је апсолутно против уласка у Европску унију. Не само због тога што нам ЕУ отима Косово и Метохију, што је свима јасно после ове фусноте, већ и зато што, ми нећемо да лажемо наш народ.

          Европска унија је лош пројекат за земље југоистичне Европе. Видели сте шта се дешава у Мађарској, Бугарској, Румунији, на југу Европе - у Грчкој. Сматрамо да ће код нас бити још гора ситуација, и економска и политичка, ако се настави са безглавом политиком да Европска унија нема алтернативу.

          Пошто нас критикују да немамо решења за економску кризу, позивамо власт, премијера Мирка Цветковића и све проевропске опозиционе странке, дакле, позивамо све оне који се залажу за то да ЕУ нема алтернативу да подрже наш предлог за - смањивање јавне потрошње. Нека подрже овај предлог за смањење броја чиновника у Републици Србији!

          Предлажемо да се та средства преусмере ка образовању, здравству, пензионерима и свима онима којима је потребна помоћ.   

          У Србији 2200 чиновника ради на тзв европским интеграцијама! Понављам, 2200 чиновника, при оваквој економској кризи! Сви су на државним јаслама, финансирају их наши грађани преко буџета, а ти људи немају резултате.

          Позивамо зато режим да каже: какве резултате има тих 2200 људи који се финансирају из буџета и воде нас у неку европску будућност.

          С једне стране имамо губитке од привременог трговинског споразума, пад плата, пад субвенција за индустрију и пољопривреду и, што је најважније, имамо све већу незапосленост. Што се више приближавамо Европској унији број од 1,7 милиона незапослених се повећава. А с друге стране, број чиновника који раде на тзв европским интеграцијама је све већи и већи!

          Наши лекари, учитељи и сви који доносе добробит овој земљи губе посао, а они паразити који се наводно баве тзв европским интеграцијама, иако немају ниједан резултат, све више се богате и имају све већи број радних места.

          Да би скандал био већи, предвиђа се да тај број са 2200 чиновника треба да порасте на 10 000. Замислите шта је то!

          Док Србија пропада, у економском и политичком смислу, наши пензионери све теже живе, наши доктори и учитељи губе посао, све теже је образовати се, дотле имамо једну врсту чиновничког, паразитског, пробриселског бирократског слоја који је све богатији. И има их све више и више.

          У том смислу, наш предлог је да се отпусти тих 2200 пробриселских чиновника који се плаћају из буџета Републике Србије. То је наш конкретан предлог.

          То није идеолошки став, већ став који је заснован на наведеним економским подацима. Све се горе и горе живи, здравство и просвета све лошије, а они су све богатији. И, чак су толико дрски да најављују да ће их бити 10 000.

          Подсећам вас да у Србији укупно има 24 000 чиновника. Дакле, ми од Владе Републике Србије тражимо да дели судбину свог народа, да се спусти на земљу са облака о тзв европском путу и да отпусти ових 2200 чиновника и преусмери средства ка просвети, здравству, пензионерима и свима онима којима су та средства и више него потребна.

          Не видимо ништа спорно у нашеем предлогу. Заснован је на чињеницама и пројецији будућности реалног економског развитка државе и смањењу јавне потрошње.

          Позивамо све странке, посебно оне пробриселске које нас засипају апстрактним предлозима, да подрже овај наш предлог и да га заједно изгласамо. Да изгласамо да се отпусти 2200 чиновника који ништа друго не раде осим што путују и одржавају тзв семинаре и пропагирају нешто што је већ и у Европској унији јасно да је пропало.

          У том смислу је наш предлог врло конкретан и утемељен у економским подацима.  

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари