Власт је већ у изборној кампањи

НОВА СРБИЈА ОЦЕНИЛА ДА СУ СЕ СТЕКЛИ УСЛОВИ ЗА ВАНРЕДНЕ ИЗБОРЕ

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Потпредседник Нове Србије (НС) Дубравка Филиповски оценила је да су се стекли сви услови за расписивање ванредних параламентарних избора, јер са сваким новим даном, због садашње власти, Србија само губи.

        Филиповски је на страначкој конференцији за штампу рекла да је власт дуго убеђивала грађане да ће Србија добити статус кандидата и датум почетка преговора, али да се сада, уочи сутрашњег оглашавања Европске комисије, очекује само ово прво.

        Када се не остваре најављени рокови и циљеви власт мора да положи рачуне грађанима и да сноси одговорност, рекла је Филиповски и нагласила да би то подразумевало расписивање избора.

        Филиповски је такође рекла да ребаланс буџета, о чему почиње расправа у Парламенту, служи да се прикрије неефикасност државе, даље исцрпљивање привреде и грађана, као и да се заправо да легитимитет новом, назаконитом, задуживању државе у предизборној кампањи.

        Власт је у предизборној кампањи и настоји да обмане грађане празним причама, штрајкови су свакодневни, општа је беспарица и незадовољство, сви услови су ту за ванредне парламентарне изборе, оценила је Филиповски.
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари