ШЕШЕЉ ХРВАТИМА: Гласајте за Јосиповића, он ће отворити пут Великој Србији

ЛИДЕР СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ УПУТИО ПРОГЛАС ХРВАТСКОМ НАРОДУ

Др Војислав Шешељ

  • Браћо Хрвати, позивам вас да се листом одазовете на председничке изборе који се одржавају 28. децембра 2014. године и гласате за најбољег међу Хрватима, мог драгог пријатеља Иву Јосиповића. 
  • Од Иве Јосиповића очекујем да ће у наредном мандатном периоду дефинитивно сломити усташлук у Хрватској, радикално потиснути политички утицај Римокатоличке цркве и повући хрватске трупе са територије Републике Српске Крајине
  • Уверен сам да ће Иво Јосиповић признати независност Републике Српске Крајине и отворити пут успостављању Велике Србије

        „Браћо Хрвати

        Позивам вас да се листом одазовете на председничке изборе који се одржавају 28. децембра 2014. године и гласате за најбољег међу Хрватима, мог драгог пријатеља Иву Јосиповића.

        Иво Јосиповић је у протеклом мандату већ доказао да је достојан председничке функције, ломећи крила хрватском национализму.  Ја лично сам му захвалан што ми је пресудно помогао у тренутку кад ме је Александар Вучић блокирао на свим београдским телевизијама.

        Тада је мој добри Иво иницирао саборску расправу о мени, расправу у Парламенту Европске уније и у Савету безбедности, дајући ми публицитет непроцењиве вредности.

        Од Иве Јосиповића очекујем да ће у наредном мандатном периоду дефинитивно сломити усташлук у Хрватској, радикално потиснути политички утицај Римокатоличке цркве и повући хрватске трупе са територије Републике Српске Крајине.

        Уверен сам да ће Иво Јосиповић признати независност Републике Српске Крајине и отворити пут успостављању Велике Србије.

        Зато апелујем на све поштене Хрвате и Хрватице да му својим гласом помогну да поново постане председник Хрватске.“ 

        У Београду, 23. децембар 2014. године

        Четнички војвода

        др Војислав Шешељ

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари