ШЕШЕЉ: Радујем се повратку - прво политика па лечење

РАДИКАЛИ У СУБОТУ НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ ОДГАНИЗУЈУ ВЕЛИКИ МИТИНГ

НА КОЈЕМ ЋЕ ГОВОРИТИ ЊИХОВ ЛИДЕР

Лидер радикала са супругом на београдском аеродрому

  • Политика ми је приоритет, па тек после лечење. Имам две метастазе, али није то тако страшно као што се мисли - рекао је Војислав Шешељ у авиону којим је долетео у Београд

        ЛИДЕР Српске радикалне странке Воjислав Шешељ стигао jе данас у 13.08 на Београдски аеродром Никола Tесла где су га дочекали породица и око 700 присталица.

        Одмах по слетању упутио се у седиште странке у Земуну, не обративши се медиjима.

        Присталице коjе су се окупиле на аеродрому носиле су српске заставе, страначка обележjа и заставе са ликом Шешеља, а свог лидера дочекале уз трубаче, четничке песме и скандирања против  Aлександра Вучића.

        На перону за међународне доласке била jе огромна гужва, а лидера радикала су осим породице дочекали и страначки функционери Немања Шаровић, Зоран Kрасић, Наташа Jовановић, Вјерица Радета...

        Kрасић jе Танјугу пре Шешељевог доласка рекао да ће радикали у суботу у 12 сати на Tргу Републике организовати „историjски митинг“ на коме ће говорити Шешељ.

        На аеродрому ниjе било инцидената. Свој посао су „одрађивали“ и полициjа и редари СРС.

        Прве Шешељеве након напуштања Хага - изговорене у авиону за Београд - биле су да се радује повратку у Србију и да му је приоритет политика, па тек потом лечење.

        „Радујем се повратку. Политика ми је приоритет, па тек после лечење. Имам две метастазе, али није то тако страшно као што се мисли“, рекао је Шешељ за „Блиц“ у авиону којим из Амстердама путује за Београд.

        Репортер тог листа  јавио је да је Шешељ весео, пријатан, расположен за шалу и права атракција у авиону.

        Одговарајући на питање како је провео посљедњу ноћ у Хагу, Шешељ је рекао: „Као и сваку другу“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари