Ђукановић: У интересу власти је да помогне Ђиласу да се наметне целој опозицији

БОЈКОТ ИЗБОРА ЗА ЊЕГА ЈЕ ЈЕДИНИ НАЧИН ДА БУДЕ ГЛАВНИ У СзС И ДА ОСТАНЕ У ПОЛИТИЧКОЈ ИГРИ

* Владимир ЂУКАНОВИЋ, у ауторском тексту у „Блицу“: „Ђилас путем медија организује сатанизацију опозиционара који се противе могућем бојкоту избора. Голим оком је видљиво кроз шта је прошао Сергеј Трифуновић на Н1 телевизији само зато што се негативно изразио о могућем бојкоту избора. Сличан линч је преживео Ђорђе Вукадиновић, јер је одлучио да се врати у скупштинске клупе

_______________________________________________________________

         ПОСЛАНИК Српске напредне стрнаке (СНС) у Скупштини Србије Владимир Ђукановић оценио је да је тема потенцијалног бојкота предстојећих избора "сламка спаса" за Савез за Србију и једног од лидера тог савеза и председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа да остану у игри на политичкој сцени.

         Ђукановић је у ауторском тексту који је објављен данас у листу "Блиц", додао да се због тога тема потенцијалног бојкота избора "вештачки намеће".

         "Дубоко свестан да на изборима не може да оствари иоле повољан резултат за дружину коју је око себе окупио, Ђилас је одлучио да се за почетак избори за примат у опозицији, односно да он буде тај који ће заузети место број један у целокупној опозицији", написао је Ђукановић.

         Он је оценио да је све приметније да лидер Странке слободе и правде све више "своју оштрицу" усмерава ка осталим опозиционарима него што улази у клинч са влашћу, и констатовао да је Ђиласов циљ да "подави" конкуренцију.

         Ђукановић је навео да Ђилас путем медија организује "сатанизацију опозиционара" који се противе могућем бојкоту избора.

         "Уосталом, голим оком је видљиво кроз шта је прошао (председник Покрета слободних грађана) Сергеј Трифуновић на Н1 телевизији само зато што се негативно изразио о могућем бојкоту избора. Сличан линч је преживео Ђорђе Вукадиновић, јер је одлучио да се врати у скупштинске клупе", оценио је Ђукановић.

         Он је навео да је сама суштина бојкота да се Ђилас наметне као неприкосновени лидер опозиције који, како је оценио, држи монопол над читавом опозицијом.

         "Заправо, Ђилас би био чак најидеалнији као једина опозиција, јер имати таквог типа за противника је миран сан за власт наредних најмање десет година. Могло би се слободно рећи да је чак у интересу власти да помогне Ђиласу у његовим намерама", оценио је Ђукановић за "Блиц".

         (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари