Шешељ објавио фотографије са свог сусрета са Путином у Храму Светог Саве

ЗАПУШИО УСТА СВИМА КОЈИ СУ ТВРДИЛИ ДА СУ ГА СА ПУТИНОМ ВИДЕЛА ТРИ ВИЛЕЊАКА И ЈАТО ПТИЦА ДОДО

          ВОЈИСЛАВ Шешељ, председник Српске радикалне странке, похвалио се на Твитеру да је, не само успео да се сретне са руским председником током његовог боравка у Београду, већ да је са њим и разговарао, читавих десет минута.

          "Ван сваког протокола, у крипти Храма Светог Саве, по први пут сам успео да се сретнем с руским председником Владимиром Путином. Кад сам изненада бануо пред изненађену председничку свиту, Путин ме је одмах препознао, срдачно се насмејао и пружио руку. Десет минута смо стојећи разговарали", похвалио се Шешељ, а уследиле су и фотографије сусрета.

          Фотографије Шешељевог и Путиновог руковања објавио је јутрос Твитер налог "Српски радикали".

          Са истог профила, на дан Путинове посете, подељена је и фотографија руског председника, са логом СРС, и натписом "добродошао".

          Осим директне прозивке да је лажов, уследиле су и друге на Шешељев рачун.

          "Ја јуче сишао до трафике по пљуге, сретнем Путина испред пекаре, каже затворили пре минут, нису хтели да му продају рол виршлу. Ја купим на трафици бонжиту и дам му. Гледамо у под, ћутимо", гласио је један од коментара.

          "А то су видела четири вилењака, три једнорога и омање јато птица додо".

          "Ево сад сам на Првој видео снимак: Путин га чешка иза ушију, а војвода маше репом".

           "Па и ја га срела у Рузвелтовој, мени слао пољупце ал’ ето, нисмо се испричали", само су неки од коментара твитераша, а Шешељ је на коментаре искључиво одговарао фотографијом на којом се рукује с Путином, преноси „Telegraf.rs“.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари