Шиптарски специјалци на северу Косова изгубили тајна документа

САДРЖЕ ОПЕРАТИВНИ ПЛАН ДЕСАНТА, ИМЕНА И БРОЈЕВЕ ТЕЛЕФОНА ПРИПАДНИКА РОСУ

          ТОКОМ бруталног упада снага РОСУ на север Косова и Метохије, у ком је ухапшено 19 Срба, претучено више од 100 особа, међу којима је чак било и стараца, албанским специјалцима поткрала се једна невероватна непажња.

         Како Новости сазнају, у току сулуде акције у уторак неко од старешина РОСУ изгубио је поверљива документа са детаљним оперативним планом десанта, именима и презименима полицајаца са бројевима телефона?!

         Како преносе наши извори, ове поверљиве списе пронашли су грађани, а осим наведеног садрже и фотографије и личне податке Срба који су били мета удара Албанаца на Косовску Митровицу, Лепосавић и Зубин Поток.

         Ова документа биће свакако од користи у даљем разјашњењу акције која је јужну покрајину довела на руб оружаног сукоба а изведена је под плаштом наводне борбе против криминала и корупције.

         http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:797400-PRONADjENA-POVERLjIVA-DOKUMENTA-ROSU-POSLE-UPADA-NA-SEVER-Plan-operacije-i-brojevi-telefona-albanskih-policajaca-na-izvolte-FOTO

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари