ЏОЛИ: Никад нисам позивала на укидање Републике Српске

РЕЖИСЕР ФИМА „У ЗЕМЉИ КРВИ И МЕДА“

У ПИСМУ УДРЖЕЊУ НОВИНАРА СРБИЈЕ

  • Нетачно је - написала је Анђелина Џоли - и да се у филму тврди да је 300.000 људи погинуло у сукобу

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Глумица и режисерка фима „У земљи крви и меда” Анђелина Џоли изјавила је, у писму упућеном Удржењу новинара Србије, да су погрешне неке инфомације које су ових дана објављене у српским медијима о њеном филму и да је „с обзиром на осетљивост теме, опасно и неодговорно објављивати и понављати те нетаèности“.

        Удружење новинара Србије саопштило је данас да је од агента Анђелине Џоли из фирме Ендевор добило је писмо, у коме се наводи да је глумица упозната са тим како се о филму „У земљи крви и меда“ извештава у региону и да би желела да се објави њена изјава како би исправила погрешне информације

        „Неки српски и други медији су ових дана напали наш филм „У земљи крви и меда“ и ја желим да исправим погрешне информације које садрже ти извештаји“, написала је Џоли.

        Она истиче да је, с обзиром на осетљивост теме, опасно и неодговорно објављивати и понављати те нетачности.

        Нетачно је напоменула је глумица и режисерка, да се у филму тврди да је 300.000 људи погинуло у сукобу.

        „Ни та, ни било која друга цифра везана за број жртава у конфликту се не појављује у било ком тренутку филма“, напомиње Џоли.

        „Никад нисам позивала на укидање Републике Српске, и ништа слично није било предмет разговора на скорашњем састанку са председником Обамом“, написала је режисерка фима „У земљи крви и меда“ у писму упућеном Удружењу новинара Србије.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари