ЈОКСИМОВИЋ: Нећемо се обрукати, песма ће бити снажна по емоцији и звуку

Представник Србије на Евросонгу у Азербејџану ради пуном паром

  • То је песма свих нас. Свестан сам одговорности коју имам као представник Србије на следећем Еуросонгу и веома сам посвећен. Песма је већ настала и сада радимо на тексту. Открићу још тек толико да ће песме бити снажна, по питању емоције и звука, нагласио је Жељко Јоксимовић

         БЕОГРАД, (ФоНет) - Мелодија песме за наредну Песму Евровизије је готова и сада се ради на тексту, изјавио је представника Србије на том такмичењу Жељко Јоксимовић, додајући да је свестан одговорности и да се сигурно нећемо обрукати.

         "То је песма свих нас. Свестан сам одговорности коју имам као представник Србије на следећем Еуросонгу и веома сам посвећен. Песма је већ настала и сада радимо на тексту. Открићу још тек толико да ће песме бити снажна, по питању емоције и звука", рекао је Јоксимовић за Радиотевизију Србије.

         Он је нагласио да је ова прилика која му је указана, упркос претходном искуству, за њега најлепша до сада.

         "По први пут имам довољно времена, немам кратке рокове и у томе стварно уживам. Осећам се фантастично. Прошао је први талас великог узбуђења и реакција мојих пријатеља из читавог света и сада мирно стварам", истакао је Јоксимовић.

         Композиција којом ће се такмичити Србија, биће представљена почетком наредне године.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари