„Крајслер“ који је припадао Обами на продаји за – милион долара!

Упркос томе што му је реална цена око 20.000 `зелених`

* `Обаму` продаје професионални дилер Лиза Чибор (у име правог власника Тима О` Бојла). Она је већ – да би доказала да је `крајслер` заиста припадао председнику САД – на интернет-аукцију eBay поставила регистрационе документе са његовим именом и подацима

* О` Бојл је 2008. покушао да у својој режији прода `Обаму`, али није имао среће иако је тражио `само` 100.000 долара

         АУТОМОБИЛ  који је некада припадао америчком председнику Бараку Обами – сиви `крајслер`300C 2005. године производње -  нашао се на продаји. За равно – милион долара!

         `Обаму` продаје професионални дилер Лиза Чибор (у име правог власника Тима О` Бојла). Она је већ – да би доказала да је `крајслер` заиста припадао председнику САД – на интернет-аукцију eBay поставила регистрационе документе са његовим именом и подацима.

         Мада цена таквог аутомобила, ма у каквом стању био, не може прећи 20.000 долара, Чибор је уверена да ће сигурно наћи купца који неће жалити новац `само да би се нашао ѕа Обаминим воланом`.

         Додуше, `Обама` је прешао само 33.500 километара, а само 3.500  без свог првобитног власника на возачевом месту.

         А није се први црни председник Америке баш лако одрекао свог сивог `крајслера`. Учинио је то на самом почетку председничке кампање 2007. године – из чисто политичких разлога. Обама је, наиме, у кампањи почео да убеђује сународнике са купују аутомобиле који мање троше, а опоненти су почели да упиру прстом у његовог љубимца. Зато се од њега растао, а купио `Ford Escape` који углавном лежи у гаражи јер је амричким лидерима забрањено да сами возе.

         О` Бојл је 2008. покушао да у својој режији прода `Обаму`, али није имао среће иако је тражио `само` 100.000 долара.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари