МУП ће фотографисати и снимати све посетиоце!

ПОЛИЦИЈА СПРЕМНА ЗА ДВА БЕОГРАДСКА КОНЦЕРТА

ПЕСМЕ „ДА ТЕ НИЈЕ АЛИЈА“

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Министарство унутрашњих послова Србије саопштило је да ће службеници полиције снимати и фотографисати посетиоце концерата певача Дина Мерлина.

        У саопштењу се подсећа да се концерти одржавају у Београдској арени, 25, 26. и 27.новембра.

Дино Мерлин: Срби су болесници!

ЕДИН ДЕРВИШХАЛИДОВИЋ ПОСЛЕ ГОДИНА ВРЕЂАЊА СРБА НАСТУПА У БЕОГРАДСКОЈ „АРЕНИ“

  • У сарајевским Данима 2001. изјавио је: Срби би требало да узму лекове за своје болести,  јер је евидентно да су болесни. Већина је болесна и то је један од разлога због којих би требало да идем у Београд, јер болесници се обилазе

​        Аутор: Миљана Војводић

Весеље се шири на све стране...

        Дино Мерлин ће 25. новембра одржати концерт у Арени. Није ни први ни последњи који је током последњих 20 година вређао Србе, а сад би да им пева. Ми, као и увек, све заборављамо, а заборавио је канда и он колико се током деведесетих заклињао да више никада неће крочити у Србију!

        Једна од најупечатљивијих изјава Едина Дервишхалидовића је она дата загребачком Слободном тједнику у којој је Београд назвао „леглом фашизма“, а 1994. на питање новинарке Глобуса да ли је могућ заједнички живот са Србима, оштро је одговорио:
- Ма, какав суживот са Србима! Бог не воли оне који сеју неред и он ће их уклонити помоћу наших пушака.

        А кад је рат увелико завршен, Дино није престао да затвара уста. У сарајевским Данима 2001. изјавио је следеће:

        - Срби би требало да узму лекове за своје болести, јер је евидентно да су болесни. Већина је болесна и то је један од разлога због којих би требало да идем у Београд, јер болесници се обилазе.

        И тако...

        А да... улазнице коштају 2.200 динара за фан пит, партер је 2.000, док за трибине треба издвојити од 1.800 до 2.500 динара.

Тако је говорио Дино

  •         Моје су омиљене песме „Бојна Чавоглаве“, „Кад јуришник бије“ и друге сличне њима.

  •         Ми бисмо сад мало Бајаге и тонове с истока... Е, па не може! Ја сам изгубио илузије и заборавио неке песме.

  •         Кад су почела гранатирања Сарајева и кад ме је Неле Карајлић звао на велики митинг мира у Београду, рекао сам да ћу доћи тамо кад буду падале гранате.

Петиција: Бојкотујте србомрсца!

        На интернет форумима појавиле су се петиције за бојкот наступа сарајевског певача у Србији. У једној од њих позивају се сваки „Србин и Српкиња који воле Србију“ да игноришу великог србомрсца, који је певао „патриотске песме“ у униформи „зелених беретки“, а својевремено чак и компоновао песму у част бившег председника ФБиХ Алије Изетбеговића „Да те није Алија“.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари