Новак поклонио 100.000 долара угроженој деци

ГЕСТ НАЈБОЉЕГ ТЕНИСЕРА СВЕТA

ПРЕД НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ

  • Желим да помогнем деци у Србији и целом свету да остваре своје снове. Сва деца имају права и та права морају да се штите, поручио је Новак Ђоковић

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Прворангирани тенисер света и национални амбасадор УНИЦЕФ Новак Ђоковић донирао је поводом предстојећих празника угроженој деци 100.000 долара за програм раног развоја детета у Србији, саопштила је канцеларија УНИЦЕФ у Београду.

        „Надам се да ће моја донација и подршка донети промену у животима мале деце у Србији, посебно оне, која имају ограничене могућности да достигну своје пуне потенцијале“, рекао је Ђоковић.

        Према његовим речима, изградња солидног темеља у раним годинама не само да помаже детету да оствари свој потенцијал, већ доприноси изградњи бољег друштва.

        „Желим да помогнем деци у Србији и целом свету да остваре своје снове. Сва деца имају права и та права морају да се штите“, поручио је Ђоковић.

        Од када је постао национални амбасадор у августу 2011. тениски ас снажно подржава права детета и даје глас најрањивијој деци у Србији, стоји у саопштењу Уницефа.

        „Веома ценимо Новакову посвећеност правима деце, посебно његово ангажовање на пољу раног развоја најугроженије деце, што је критична област у Србији“, истакла је директорка УНИЦЕФ у Србији Јудита Рајхенберг.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари