Прва љубав Дејвида Камерона завршила у манастиру

БРИТАНСКИ ПРЕМИЈЕР ОД ЈУНА 1996. И ЖИВИ У СРЕЋНОМ БРАКУ СА САМАНТОМ

Лора Етсхед

  • Камеронова Јулија се звала Лора Етсхед. Била је ученица Четнам колеџа, а када је прешла на Оксфорд, упознала је „љубав свог живота“. Лора и Дејвид забављали су се од пролећа 1990. до лета 1991. године, а онда су им се путеви разишли
  • Лора отишла да студира на чувени Вартон, у Филаделфији. Постала је један од директора у великој  рекламној агенцији „Огилви и Мадар“ али су стрес и немогућност да се носи са њим били превише за њу. Почела је да пије и користи опојна средства, а каријера менаџера је кренула опасном стазом...

         КО би помислио да су савремени политичари, оличење практичности, цинизма и суровости, у младости били нежни љубавници?

         Премијер Велике Британије, Дејвид Камерон, био је у младости Ромео. Његова Јулија се звала Лора Етсхед. Била је ученица Четнам колеџа, а када је прешла на Оксфорд, упознала је љубав свог живота. Лора и Дејвид забављали су се од пролећа 1990. до лета 1991. године, а онда су им се путеви разишли.

         Господин Камерон је кренуо путем политичке славе, док је Лора отишла да студира на чувени Вартон, у Филаделфији. Постала је један од директора у великој  рекламној агенцији „Огилви и Мадар“ али су стрес и немогућност да се носи са њим били превише за њу. Почела је да пије и користи опојна средства, а каријера менаџера је кренула опасном стазом.

         Спас је нашла у опатији у Конектикату, где је 2008. године постала монахиња, сестра Џон Мери.

         Данас неки тврде да је раскид са Камероном био почетак њеног несналажења. Аутори књиге о Камерону кажу да је и он био потрешен раскидом и да се, после тога, забављао само са девојкама које се нису бавиле политиком.

         Сестра Џон Мери је тренутно у манастиру бенедиктанских сестара Регина Лаудис, северно од Њујорка, где још увек пролази фазу „формирања“. Када се овај период заврши идуће године, положиће коначни завет и добиће титулу „мајка“.

         Дејвид Камерон се оженио Самантом, јуна, 1996. године и живи у срећном браку.

         Наташа Букоња

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари