Студенткиња из Русије купила најскупљи апартман у Њујорку

ПОСЛЕ ОЦА, КОЈИ ЈЕ 2008. КУПИО НАЈСКУПЉИ РАНЧ У САД

  • „Дворац“ се налази на 20 спрату, има 10 соба укупне површине 662 квадратна метра, чији прозори гледају на Централни парк. Све је то коштало 88 милиона долара!
  • Нова газдарица - Катарина Риболовљева -  је ћерка руског милијардера Дмитрија Риболовљева и има 22 године. Студира на једној од високих школа САД, али углавном живи у Монаку. Њен отац се налази на 14 месту на руском списку „Форбса“, његова имовина се процењује на 9,5 милијарди долара

        НАЈСКУПЉИ стан у Њујорку – практично вилу на врху вишеспратнице на Менхетну - купила је студенткиња из Русије Катарина Риболовљева!

        То су практично спојени апартмани на 20 спрату, са 10 соба, укупне површине 662 квадратна метра, чији прозори гледају на Централни парк. Све је то коштало 88 милиона долара! И, то је њујоршки рекорд.

        Нова газдарица овог здања је ћерка руског милијардера Дмитрија Риболовљева и има 22 године.

        Катарина студира на једној од високих школа САД, али углавном живи у Монаку. Њен отац се налази на 14 месту на руском списку „Форбса“ по вредности имовине која се процењује на 9,5 милијарди долара.

        Дмитриј Риболовљев је бивши власник компаније „Уралкалиј“. Он је 2008. године купио најскуљу кућу у САД - ранч Доналда Трампа за 100 милиона долара. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари