Са плавушом лудуј, а црнку ожени!

БРИТАНЦИ ДАЛИ ЗАВРШНУ РЕЧ

КАД СУ ЖЕНЕ У ПИТАЊУ

  • Мушкарци плавуше сматрају сексипилинијима, али 52 одсто испитаника би волело да ожене тамнокосу јер сматрају да су сензибилније и поузданије

     ПЛАВУШАМА се, изгледа, црно пише, ако је веровати резултатима најновије анкете из Велике Британије. Изгледа је уверење да плавуше знају много боље да се забављају од црнки изазвало контраефекат на штету власница светлих власи јер је већина анкетираних мушкараца изјавила да би излазили са плавушом, али би за супругу изабрали смеђокосу.

    Мушкарци плавуше сматрају сексепилинијима, али 52 одсто испитаника би волело да ожене тамнокосу јер сматрају да су сензибилније и поузданије. Скоро половина анкетираних сматра да су бринете умиљатије, 53 одсто тврди да може на њих да се ослони у потпуности док 48 одсто наводи да су смеђокосе и вештије у кухињи.

     Ипак, више од половине мушкараца је признало да је на више љубавних састанака изашло са плавушама него са црнкама или смеђокосим женама.

     Резултати ове анкете намећу питање - да ли све плавуше аутоматски треба да промене боју косе уколико желе брак и породицу или се британски и балкански начин размишљања ипак не поклапају?

      M. Чановић

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари