Американци су на COVID 19 почели да раде још 2006, а био-оружје од њега направили 2015.

У ГЛАВНИМ УЛОГАМА БИЛИ УНИВЕРЗИТЕТ С. КАРОЛИНЕ, ХАРВАРД И ЛАБОРАТОРИЈА У АРКАНЗАСУ

* Институт за вирусологију Вухан и Кинеска академија наука испоручили су Американцима вирус Вухан Бат који су користили актери у САД

* COVID 19 је био пројекат био-оружја америчке војске за производњу пнеумоније која изазива болест против које би било готово немогуће вакцинисати пацијенте старије од 40 година

* Студију је водио Универзитет Северна Каролина, а финансирала УСАИД/ЦИА. Одабран је био вирус кинеског шишмиша и укључена медицинска установа у Вухану. Отуда димна завеса која скрива програм с којим Кина има мало или нимало везе, јер ово сотонско зло је чисто америчко

* Да ли је НАТО  још 2019. знао - опрости ми Боже - одакле ће доћи проблеми?

___________________________________________________________________________

          By Gordon Duff, Senior Editor, 25. март 2020.

          ДОКУМЕНТИ показују да је истраживање за стварање COVID 19 започело у Сједињеним Државама 2006. године, а кулминирало успешним био-оружјем 2015. године, радом урађеним на Универзитету Северна Каролина, на Харварду и у лабораторији Управе за храну и лекове у Арканзасу.

          Њихов рад је био насловљен: САРС сличан скупу циркулишућих коронавируса шишмиша показује потенцијал за појаву код људи (A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence).

          Зашто Трaмп стално и изнова говори учествовали су и Кинези?

          Кључна лабораторија специјалних патогена и биолошке безбедности, Институт за вирусологију Вухан, Кинеска академија наука Вухан испоручила је вирус Вухан Бат који је коришћен у америчкој студији. Њихово име је укључено само из тог разлога.

          COVID 19 је био пројекат био-оружја америчке војске за производњу пнеумоније која изазива болест против које би било готово немогуће вакцинисати пацијенте старије од 40 година.

Универзитет Северне Каролине

          Студију је водио Универзитет Северна Каролина, а финансирала УСАИД/ЦИА. Одабран је био вирус кинеског шишмиша и укључена медицинска установа у Вухану.

          Сада знамо и зашто, сада бачена димна завеса скрива програм с којим Кина има мало или никакве везе, јер ово сотонско зло је чисто америчко.

          У новембру 2015. објављена је студија у којој је откривена способност стварања вируса којим се сада бавимо. Међу многим укљученима била је и лабораторија у Вухану у Кини. Од почетка је наведена као једна од десетина, углавном америчких, које раде на овом пројекту.

          Међутим, један кључни учесник је изостављен, USAID.

          Озбиљно се сумња да је USAID фронт за америчка истраживања биолошког ратовања, онаква каква су рађена у Тбилисију, у Грузији и другде, много документована. Ово је цитирање које USAID додаје групи за финансирање истраживања.

Успешан лабораторијски експеримент

        Између осталог, истраживачки тим је проучавао слепе мишеве, који су највећи инкубатори коронавируса. Ипак, слепи мишеви нису могли да преносе коронавирус на људе јер не могу да успоставе везу са људским ћелијама - са АЦЕ2 рецепторима.

        У материјалу се такође наводи да шишмиши носе сој коровируса САРС који се може пренети на људе. Назван је вирусом СХЦ014-ЦоВ.

Институт вирусологије у Вухану

        Да би боље проучили овај вирус, научници су копирали коронавирус и заразили њиме лабораторијске мишеве. Резултати су показали да се вирус заиста може рецепторима везати за људске ћелије АЦЕ2 и множити се у ћелијама респираторног система.

        У истраживачком раду се примећује да су лабораторијски материјали, узорци и опрема која је коришћена у истраживању набављени од Војног медицинског истраживачког института за заразне болести. Иако још увек није могуће са сигурношћу рећи да је вирус који је тестиран на лабораторијским мишевима исти као коровирус САРС-Цове-2.

НАТО или фалсификује или је знао

        Међутим, занимљиве ствари се могу наћи у ранијим документима. На пример:

        * Извештај о активностима НАТО за 2019. годину каже да је 2019. године прво место Алијансе у истраживању и развоју заузела тема радиохемијске и биолошке заштите (29%), премашујући наизглед најузбудљивији проблем Европе - противтероризам (испоставило се да је то Приоритет 4-м).

        * Годину раније, у 2018., ситуација је била управо супротна: на првом месту је тероризам (28%), а радиохемијска и биолошка заштита на четвртом (13%).

Руска анти-корона колона улази у бергамо

        Како стоји у једном бриселском кабл-телеграму „с обзиром на непостојање видљивих разлога за тако оштру промену научних интересвања, постоје две могућности и обе су непријатне:

        * или НАТО сада фалсификује податке да би показао „увек смо се припремали за вирусе, модерни смо“,

        * или су чак 2019. године у Савезу, опрости ми Боже, знали одакле ће доћи проблеми.

        Да, прва опција је много реалнија, али, видите, чињенице су изненађујуће“.

        https://www.nature.com/articles/nm.3985#article-info ]

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари