„Човек из пацовске рупе” није Гадафи! Ни „мртви Гадафи” такође није Гадафи!

Либијска агенција Матаба дошла до шокантних открића

  • Слика „мртвог Гадафија” толико се поклапа са сликом узетом са локације смрти Осаме Бин Ладена, да је врло вероватно да је ЦИА-јин уметник „фотошопа“ једноставно „флиповао“ ту слику (направио инверзију око вертикалне осе) и на њу намонтирао Гадафијево лице. Bодени пиштољ је малчице померио тако да се његов наранџасти део више не види
  • Обратите пажњу на Гадафијеве „надвијене капке“ и „боре“ које се простиру дијагонално од унутрашњих углова његових очију преко јагодичних костију. Е, свега тога нема на лицу „мртвог Гадафија”!
  • У коментару Вашингтон Поста се тврдило да „коса нија била коса Моамера Гадафија“, али је права истина - да човек кога су извукли из пацовске рупе није био Моамер Гадафи!

ЛИБИЈСКА агенција Матаба (mathaba.net) је анализирала слике и видео снимке „мртвог Гадафија“ и дошла до шокантних, мада и очекиваних открића.

У тексту под називом „Либија: огољени крвави империјализам – ми дођосмо, ми видесмо, а он умре“ аутори Џо Квин (Joe Quinn) и Ниал Бредли (Niall Bradley) довели у питање званичну верзију о смрти либијског лидера.

Текст чије делове ФАКТИ преносе се може погледати у оригиналу на следећем линку:

(http://mathaba.net/news/?x=629289)

 

Медијске ратне лажи

У последње време, западни медији су једноставно обожавали да парадирају фотографијама „гомила Либијаца“ који стају у ред „да пиље“ у „мртво тело бруталног диктатора“.

Па, ова не баш убедљива „гомила“ стаје у ред да види „тело бруталног диктатора“. Слике  те „гомиле“ је најбоље приказао британски Дејли Мејл:

(http://www.dailymail.co.uk/news/article-2052248/Gaddafi-dead-pictures-Hu...)

Нико не треба да буде изненађен чињеницом да су „ратни злочини“ за које се оптужују либијске снаге, као и оптужбе да је Гадафи „бомбардовао сопствени народ“ током бомбашке кампање НАТО пакта, само наставак вишедеценијске сатанизације либијског лидера. Ове приче се лансирају да би се прикрила чињеница да су, као што смо видели током увода у „хуманитарни рат за спасавање Косовара“ 1999. године (када су се „улагали огромни напори да се пронађу докази о ратним злочинима“), управо НАТО бомбе однеле на хиљаде живота либијских цивила.

Током бомбашког напада 30. априла, убијен је Гадафијев син, Саиф ал-Араб, стар 29 година, као и троје његове унучади. Међу убијенима се налазила и четворомесечна кћерка Гадафијеве кћерке Аише.

 

Унутар пацовске рупе

Да ли је пуковник Моамер Гадафи стварно извучен из тзв. „пацовске рупе“?

Прича о Гадафијевој „смрти“ нам се чини исувише сличном причи о извлачењу бившег ирачког председника Садама Хусеина из „паукове рупе“, председника који се „крио као пацов“, итд. Слике и видео материјали који се као џинглови врте на „мејнстрим“ медијима су исувише крупнозрнасти да се могли сматрати било каквим доказима.

Бар једна од њих (приказана доле) је очигледно намонтирана верзија слике која је наводно узета са локације смрти Осаме Бин Ладена, што се само по себи може узети као доказ да су исти људи умешани у оба изрежирана догађаја.

Погледајте „Гадафијево“ лево раме.

 

Слике мртвих људи у тзв. „Бин Ладеновом комплексу“ (у Пакистану) садрже једну слику човека испод кога се налази дечја играчка – један водени пиштољ. Овај пиштољ је јарко зелене боје, крв је тамно црвена а човек је носио белу кошуљу и имао је тамну, црну косу. Такође је преко груди савио руку.

Ево оригинала:

Дежа ви

Да ли вам ово изгледа познато? ЦИА-јин уметник „фотошопа“ је једноставно „флиповао“ ову слику (направио инверзију око вертикалне осе) и на њу намонтирао Гадафијево лице. Водени пиштољ је малчице померен тако да се његов наранџасти део више не види.

Овде скидамо капу веб сајту „Пандит Преса“ (Pundit Press) за скретање пажње на овај детаљ. Оригинал се може погледати на следећем линку:

(http://www.punditpress.com/2011/08/gaddafi-death-picture-obvious-fake.html)

Прави Муамер Гадафи има прилично карактеристичне црте лица:

Обратите пажњу на „надвијене капке“ и боре испод очију

Једна од карактеристика је птоза.

Птоза се такође назива и „спуштеношћу капка“ а могу је проузроковати слабост мишића који подиже капак, затим оштећење нерава који контролишу ове мишиће или, пак, опуштање коже горњег капка.

Било да је ово генетска црта или резултат старења или пластичне хирургије, Гадафи је имао птозу.

Друга карактеристика су јасне „боре“ које се простиру дијагонално од унутрашњих углова његових очију преко јагодичних костију. Проверите било коју слику „бруталног диктатора“ из протеклих неколико година и видећете ове јасне линије на његовом лицу, на свакој слици.

А погледајте сада „мртвог Гадафија“:

Шта се десило са „спуштеним капцима“ и борама испод очију? Је ли ово исти човек?

Током последњих неколико година, у свим јавним наступима, на глави Моамера Гадафија се могла приметити респектабилна количина косе за човека његових година.

Ево, на пример, њега са италијанским премијером, Силвијем Берлусконијем 2009. године:

А ево још једне слике направљене исте године:

И мада нисмо успели да пронађемо ниједну слику Гадафијевог темена, сматрамо да ове две приложене слике дају довољно добар увид да би се могло закључити да је он имао довољно косе која је покривала читаво теме (узимајући ту у обзир и залиске).

Упоредите горе приложене слике са исечком из „видео снимка хватања“ који показује теме човека који је извучен из „пацовске рупе“.

Ћелављење на темену – „Гадафи из пацовске рупе“

Наравно, на првом је снимку Гадафи могао носити перику.

Занимљиво је да је Вашингтон Пост учинио велике напоре да објасни да је ДНК анализа човека извученог из „пацовске рупе“, коју су спровели либијски доктори, потврдила да коса на његовој глави није била коса Моамера Гадафија, јер је несрећни двојник, носио перику.

Па, у шта онда треба да верујемо? Да су изводили тест идентитета и верификацију на перици?! Зар су толико глупи?! Тешко!

Вероватније је да су тестирали праву косу јер је очигледно да је „Гадафи из пацовске рупе“ имао косе. Али, када се испоставило да се анализе нису поклопиле, измишљена је прича о перици како би се на њу свалила кривица.

А шта друго да закључимо из коментара Вашингтон Поста који каже да „коса нија била коса Моамера Гадафија“ него да човек кога су извукли из пацовске рупе није Моамер Гадафи!

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари