Хитлер 17 година живео у Аргентини, `самоубиство` извршио његов двојник!

ИСТОРИЧАРИ ТВРДЕ: Немачки фирер се није убио и живео је све до 1962. године

  • Британски историчари Џерард Вилијамс и Симон Данстен, аутори књиге «Сиви вук: бегство Адолфа Хитлера», тврде: априла 1945. године Хитлер и Ева Браун су тајно напустили Немачку, а у Аргентини су добили и одгајили две ћерке
  • Вилијемс и Данстен оптужују америчке специјалне службе да су знале где се налази главни нацистички злочинац, али да су ту информацију скривале. Тврде и да су Стаљин, Ајзенхауер и Хувер знали да недостају конкретни докази о смрти Хитлера у његовом бункеру
  • Нашли су доказе да је 30. априла 1945. године, уместо фирера, убијен његов двојник

        БРИТАНСКИ историчари Џерард Вилијамс и Симон Данстен, аутори књиге «Сиви вук: бегство Адолфа Хитлера», тврде да Фирер није извршио самоубиство већ да је умро од старости у Аргентини 1962. године.

        У интервјуу телевизији Sky News Џерард Вилијамс је изјавио да он и његов коаутор «нису имали намеру да поново пишу историју, међутим, докази и изјаве сведока су били толико убедљиви да их нису могли игнорисати».

        На основу њихових тврдњи априла 1945. године Адолф Хитлер и Ева Браун су тајно напустили Немачку и авионом пребачени у Аргентину, где су живели 17 година. Они су у том периоду добили и одгајили две ћерке, преноси NEWSru.co.il.

        Вилијемс и Данстен такође оптужују америчке специјалне службе да су знале где се налази главни нацистички злочинац, али су ту информацију скривали. Осим тога они тврде да су Стаљин, Ајзенхауер и Хувер знали да недостају конкретни докази о смрти Хитлера у његовом бункеру, као што је нпр. лобања која је припадала младој жени.

        Очекује се скора екранизација њихове књиге у форми документарног филма који ће се појавити 2012. године.  

        Како је раније саопштио Росбалт,  ДНК тестови делова лобање, која је чувана у Москви, такође изазивају нову серију претпоставки да је Хитлер стварно побегао.  

        Истраживања је обавила молекуларни биолог Линда Штраусбауг са унивеерзитета Конектикат заједно са колегама из Њујорка. Поред осталог, научници су извршили анализу фрагмената окрвављене тканине софе, на којој је Хитлер наводно извршио самоубиство. И, утврдили да крв припада мушкарцу, али да не могу доказати да је крв Хитлерова: не постоји «биолошки материјал» пошто су рођаци диктатора одбили да сарађују.

        Хипотеза о бегству Хитлера није нереална, истичу и неки други експерти. Вероватно да постоји нека подземна галерија, као место где је 30. априла 1945. године, уместо фирера, његова специјална служба, убила његовог двојника.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари