РУБИКОН: Јеревански „мајдан“ добио седам руководећих тела

БАРИКАДЕ У ЦЕНТРУ ГРАДА ДОДАТНО УТВРЂЕНЕ,

ДЕМОНСТРАНТИМА БЕСПЛАТНА ФЛАШИРАНА ВОДА

Демонстранти у Јеревану

        УЧЕСНИЦИ протеста у Јеревану - тачније, на његовом Булевару маршала Баграмјана - објавили су да су формирали „седам координационих група“.

        Један од његових организатора Максим Саргсјан, који вероватно нимало случајно има исто презиме као шеф државе (Серж Саргсјан), објаснио је:

        „Шест група ће координирати наше активности у различитим областима: обезбеђивање јавног реда, контакти са јавношћу, правна и економска питања. Седма ће генерално координирати заједничке потезе у целини. У седмој групи неће бити представника осталих шест“.

        Ево, ружно америчко лице јерменске обојене револуције полако постаје видљиво. Зато се домаћи организатори више не боје јавне сцене и рефлектора.

        Све, наравно, скривено финансирају САД, што је формалним организаторима омогућило да демонстрантима већ почну да бесплатно деле флаширану воду.

        По ободу „побуњене територије“ увелико се деле леци и други пропагандни материјал. Барикаде од контејнера за смеће су додатно утврђене. Унутра се пропуштају само јерменски опозициони посланици и новинари.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари