Моамер је доброг здравља и спрема се за дугу борбу

Изјава Гадафијевог портпарола Мусе Ибрахима

* Борба је толико далеко од свој краја колико свет то уопште може да замисли. Ми смо још увек веома моћни, наша војска је јака и имамо на хиљаде и хиљаде добровољаца, тврди Ибрахим

       ПОРТПАРОЛ либијског лидера Моамера Гадафија, др Муса Ибрахим, изјавио је изјавио да се Гадафи још увек налази у Либији, да је доброг здравља и да окупља своје снаге да узврати ударац.

       „Лидер је доброг здравља, високог морала, и, наравно, он се налази у Либији,“ изјавио је Муса Ибрахим путем сателитског телефона у изјави коју преноси агенција Матаба (mathaba.net).

       „Борба је толико далеко од свој краја колико свет то уопште може да замисли. Ми смо још увек веома моћни, наша војска је јака и имамо на хиљаде и хиљаде добровољаца,“ изјавио је он.

       „Под нашом контролом су огромне области Либије – на северној обали, у западним деловима земље и читав југ припада нама,“ рекао је Муса Ибрахим.

       „Ми окупљамо снаге и ослободићемо сваки либијски град понаособ чак и ако будемо морали да се боримо улицу по улицу, кућу по кућу, и то годинама које су пред нама,“ изјавио је портпарол либијских власти.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари