МУН: Јашаревић није нарушио наше односе

АМЕРИЧКИ АМБАСАДОР УВЕРИО ЗВАНИЧНО САРАЈЕВО

        САРАЈЕВО, (ФоНет) - Амерички амбасадор у БиХ Патрик Мун изјавио је да ускоро очекује резултате истраге о нападу на зграду Амбасаде САД у Сарајеву, да има поверење у полицијске агенције БиХ и да односи САД у БиХ нису нарушени.

        Мун је рекао да је безбедносна структура у БиХ добра и да ће јавност о резултатима истраге бити правовремено информисана.

        Он је истакао да односи две земље нису нарушени након јучерашњег напада на Амбасаду САД у Сарајеву који је извршио вехабија Мевлид Јашаревић, али да „неко покушава да их оштети“, преноси Срна. „Очигледно је да то ова особа није успела да уради“, рекао је Мун.

        Према његовим речима овакви инциденти могући у свим земљама и додао да САД раде са БиХ и свим осталим земљама на јачању капацитета како би се борили против ове врсте напада.

        „САД су предане да наставе свој рад у БиХ, због будућности земље и њених грађана“, рекао је новинарима након што је у сарајевској Општој болници „Абдулах Накаш“ посетио полицајца Мирсада Велића, који је рањен у јучерашњем терористичком нападу у Сарајеву.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари