„Одуваћете их као прашину!“

ГАДАФИ ТВРДИ ДА ЊЕГОВИ ПРОТИВНИЦИ НОСЕ ИЗДАЈНИЧКЕ ГЕНЕ, А ПРИСТАЛИЦЕ ПОЗВАО: „СВИ НА ФРОНТ“

  • У почетку су вам говорили: отишао је у Венецуелу. Па се показало да је то била лаж. Сад им је већ доста свега па тврде: отишао је у Нигер. То говоре да униште ваш морал и наведу вас на предају. Е, то је знак да знају да је ваш морал висок и да је ваш дух снажан!

  • Они мисле да ће НАТО вечно остати на небу Либије. НАТО ће се вратити кући поражен, волео то он или не, јер му његов финансијски положај не дозвољава да настави са ваздушним нападима. Зато издајници осећају да су сами на бојишту

  • Шире и овакве гласине и лажи: Гадафи је повређен, Гадафи је побегао, Гадафију се десило то и то. Пазите: то значи да су у великом теснацу и да ће их њихови господари напустити

  • Ми никада нећемо предати земљу наших дедова породицама које су некада шпијунирале за Италију, а данас шпијунирају за Француску и Британију. Нећемо је предати њиховим синовима који следе стопе својих очева и дедова, који следе стопе нечасти

 

     НАКОН недељне „ћутње”, либијски лидер Моамер Гадафи је дао нови интервју за сиријску телевизију Ал-Ра'ај (Arrai у преводу „мишљење”) рано ујутру у четвртак 8. септембра. Агенција Матаба (mathaba.net) је пренела ове делове говора пуковника Гадафија:

     „Нашем храбром либијском народу који пружа отпор: либијска земља је ваше власништво и ваше право још од времена ваших дедова и прадедова.

     Они који покушавају да вам ово одузму – то су убачени елементи, плаћеници подржани из иностранства и пси луталице, подржани од оних странаца који су дуго становали у Либији и који покушавају да од вас узму земљу ваших дедова.

     Али, то није могуће! Ми никада нећемо предати земљу наших дедова породицама које су некада шпијунирале за Италију, а данас шпијунирају за Француску и Британију. Нећемо је предати њиховим синовима који следе стопе својих очева и дедова, који следе стопе нечасти.

     Ти пацови и овај наоружани олош су оличење својих дедова. Сваки од њих понаособ је клон и макета по једног издајничког брода. Они нису Либијци, питајте било којег из те гомиле коју подржава НАТО, НАТО који уништава либијску инфраструктуру и убија либијску децу. Видећете да су и његов деда и његов тата били издајници. Они носе издајничке гене.

     „Народ у Триполију - без икаквог међусобног договора – спрема се да уништи пацове и зароби плаћенике који се понашају као чопор ласица. Њихови господари ће их ускоро напустити, чак су им се и залихе бомби истрошиле, а немају ни летилице са којима би се борили.“

 

     А зар мислите да ће они који у себи носе издајничке гене, гене које су добили од својих дедова и прадедова одлучити о судбини либијског народа? Ти људи, чим схвате да је либијски народ преокренуо зупчаник и одбио да их прихвати, одмах ће побећи и вратити се прљавим триковима подлих арапских ТВ канала и заливским магарцима.

     Траже од њих да створе било какву лаж само да их спасу, кажу им: осећамо да нам се љуља тле под ногама и осећамо како ка нама напредују масе и да ћемо изгубити терен који смо освојили… молимо вас, спасите нас неком лажи или гласином која ће уништити морал отпорног либијског народа. Нешто што ће уништити морал синова револуције Ал-Фатах (из 1969).

     Они траже од тих подлих труба лажи да их спасу са пар лажи, са пар гласина ту и тамо. У почетку су вам говорили: отишао је у Венецуелу. Па, показало се да је то била лаж. Сад им је већ доста свега па тврде: отишао је у Нигер. То говоре да униште ваш морал и наведу вас на предају. Е, то је знак да знају да је ваш морал висок и да је ваш дух снажан!

     Народ у Триполију - без икаквог међусобног договора – спрема се да уништи пацове и зароби плаћенике који се понашају као чопор ласица. Њихови господари ће их ускоро напустити, чак су им се и залихе бомби истрошиле, а немају ни летилице са којима би се борили.

     Они мисле да ће НАТО вечно остати на небу. НАТО ће се вратити кући поражен, волео то он или не, јер му његов финансијски положај не дозвољава да настави са ваздушним нападима. Сад осећају да су сами на бојишту.

     „Немају чак ни неки дипломатски или економски план. Они само хоће да униште ову земљу. Видели сте шта су наоружани побуњеници урадили кад су ушли у Триполи: пљачкали су га. Пљачкали су ваше домове и украли злато које припада вашим женама.“

 

     Доносе трубе са лажима да их спасу, ширењем оваквих гласина и лажи: Гадафи је повређен, Гадафи је побегао, Гадафију се десило то и то. Пазите: то значи да су у великом теснацу и да ће их њихови господари напустити. Окренуће ћурак једни другима наопако.

     Либијски народ је назначио свету своју позицију „маршевима милион мушкараца”. Ти људи су још увек живи. А ови други немају за чиме више да посегну већ запсихолошким адвертајзингом и лажима. Е, ово би требало да вам да крила да се спрдате са слабим непријатељем који се налази испред вас, са гомилом издајника и пијаница и гомилом исламиста који су застранили и окренули се против реда и закона. Они немају никакав други циљ већ да униште нашу земљу.

     Немају чак ни неки дипломатски или економски план. Они само хоће да униште ову земљу. Видели сте шта су наоружани побуњеници урадили кад су ушли у Триполи: пљачкали су га. Пљачкали су ваше домове и украли злато које припада вашим женама.

     „А ти крсташи се већ сада осврћу на своје пропале колонијалистичке планове и праве нове рачунице. Они ће на бојишту остати сами самцати.“

 

     А онда је сваки од њих је отрчао назад у своје племе са напљачканим пленом, положио оружје и тврдио да је однео победу. Такви појединци и таква њихова славна прошлост не би требало да ућуткају либијски народ. Нећемо дати нашу земљу таквим сервилним кукавицама да краду земљу наших дедова уз подршку крсташа.

     А ти крсташи се већ сада осврћу на своје пропале колонијалистичке планове и праве нове рачунице. Они ће на бојишту остати сами самцати, посежући за стварима које највише утичу на ваш морал.

     А последња ствар коју смо видели од њих је да је Гадафијев конвој стигао у Нигер! Каква је то само глупост! Па, није први пут да се у тој области види неки конвој! Има конвоја из Малија, Чада и Алжира, улазе и излазе из Сахаре... Као да је то први конвој који је икада ушао у Нигер!

     Будите опрезни и гледајте овамо, гледајте себе! Остајте чврсто решени и одуприте се тим лажима и лажној пропаганди. Одуваћете их као прашину!

     Бог је велики! На фронт!“

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари