Руси ракетирали војни полигон Селидово – Украјинци имали око 500 погинулих и 700 рањених

КЛИНЦЕВИЧ: СВЕ ВЕЋИ БРОЈ ЉУДИ У ДРЖАВНИМ И ВОЈНИМ СТРУКТУРАМА КИЈЕВА ПОЧИЊЕ ДА РАДИ ЗА РУСИЈУ

* Московски војни експерт, пуковник Генадиј АЉОХИН: Наши су ракетом (вероватно „Искандером“) погодили хотел у близини града Изјума, где су се налазили страни вплаћеници – Немци, Грузијци и Французи. Хитна помоћ је испод рушевина извукла неколико десетина погинулих. Рањене је пребацила у најближе војне болнице

_____________________________________________________________

          КИЈЕВСКИ режим последњих дана има и преко 1000 погинулих дневно. Понајвише зато што руске ракете, артиљерија и дронови постају све прецизнији.

          Московски војни експерт Андреј Клинцевич сматра да иза повећане прецизности стоји и то што све већи број људи у украјинским државним и војним структурама – формално не напуштајући положаје – прелази на страну Русије. Другим речима: да руској војној обавештајној служби дојављује где, када и шта треба гађати.

          Својеврсна потврда његове процене је и руски ракетни напад на украјински војни полигон Селидово. Ракетама са касетним и фугасним бомбама.

          Напад се догодио док су украјински официри вршили смотру око 1500 војника који је требало да крену у помоћ полуопкољеном кијевском гарнизону у Авдејевки.

          Оружане снаге Украјине изгубиле су на полигону Селидово имале око 500 погинулих и 700 рањених војника.

          У исто време су Руси ракетирали украјински војни аеродром Староконстантинов. Ефекти се још не знају, а то није све.

          Московски војни експерт, пуковник Генадиј Аљохин открио је да је једна руска ракета (вероватно „Искандер“) погодила хотел у близини града Изјума, где су се налазили страни вплаћеници – Немци, Грузијци и Французи“.

          Према речима Аљохина, хотел је потпуно уништен:

           „Хитна помоћ је испод рушевина извукла неколико десетина погинулих. Рањене је пребацила у најближе војне болнице”.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари