Адвокат: Утакмица с Албанијом није пресудна

„КАО ДА ЋЕМО ДАНАС ОДИГРАТИ ПОСЛЕДЊУ КВАЛИФИКАЦИОНУ УТАКМИЦУ  И ПОРАЗОМ СЕ ОПРОСТИТИ ОД ПРВЕНСТВА ЕВРОПЕ

 

        Србија мора да победи и о другим опцијама Бранислав Ивановић и остали не размишљају. После лошег старта и само једног бода у Јеревану, три се против Албаније намећу као императив.

        Дик Адвокат, селектор Србије најавио је једну до две измене у односу на тим који је играо против Јерменије, а највероватније ће их бити у одбрани и везном реду.

        Иако нису блистали на старту квалификација „орлови“ се надају да ће од 20:45 имати огромну подршку са трибина стадиона Партизана против Албаније, а да ће им они за узврат подарити победу. 

        - Имам чудан осећај, после ремија са Јерменијом. Као да ћемо данас одиграти последњу утакмицу у квалификацијама и поразом се опростити од Првенства Европе у Француској. Изненађен сам таквим ставом, а истина је да смо одиграли смо један меч из кога имао један бод. Знамо да смо против Јерменије морали и можемо боље. На крају смо одиграли 1:1 што може да буде и срећа за нас - рекао је Дик Адвокат.

        Да ли страхујете да ће играчи подлећи притиску, ипак је ово утакмица која је другачија од свих осталих у квалификацијама?

        - Сви знамо да је утакмица против Албаније од велике важности за нас, али свакако није пресудна и одлучујућа. Имамо квалитет у то сам сигуран, сада само морамо да контролишемо емоције. У овом тренутку фудбал је једино што нас занима. Желимо да пружимо добру партију, мислимо само на фудбал и дешавања на терену, све што се догађа изван тога, не интересује нас.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари