Бане Ивановић о испадању „Панцера“ са СП

НЕМАЧКА ЈЕ ПРВИ ПУТ ПОСЛЕ 80 ГОДИНА ИСПАЛА У ПРВОЈ ФАЗИ ПОСЛЕ ПОРАЗА ОД ЈУЖНЕ КОРЕЈЕ 2:0

Бранислав Бане Ивановић

  • Фудбалски репрезентативац Србије изјавио је да није изненађен раном елиминацијом Немачке са Светског првенства у Русији

        Фудбалски репрезентативац Србије Бранислав Ивановић изјавио је да није изненађен раном елиминацијом Немачке са Светског првенства у Русији.

        Немачка је први пут после 80 година испала у првој фази после пораза од Јужне Кореје 2:0, а даље из Ф групе отишли су Шведска и Мексико.

       „Данас сви играју добар фудбал. Нисам изненађен, Немачка је била у тешкој групи“, рекао је Ивановић, а преноси лондонски „Евенинг Стандард“.

        Велики значај елиминацији светског првака није давао ни Бразилац Паулињо, стрелац гола у победи над Србијом 2:0 којом су „Орлови“ завршили наступ на Мундијалу.

       „Немам ништа посебно да кажем о Немачкој, фокус ми је на мојој репрезентацији. Сви знамо колико је тежак Мундијал“, рекао је Паулињо, један од ретких „преживелих“ у репрезентацији након убедљивог пораза од Немачке 7:1 у полуфиналу прошлог Светског првенства.

        Немачка је завршила као последња у групи, а трећи Мундијал у низу наставио се крах браниоца трофеја јер су као шампиони у првој фази испадали Италија (2010), Шпанија (2014), а раније и Француска (2002).

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари