Босанчић: Да је Михајловић знао како певам химну

МИЛОШ ЈЕ ДАНАС ПРВОТИМАЦ ГЈОНГНАМА ИЗ ЈУЖНЕ КОРЕЈЕ,

КЛУБА КОЈИ ЈЕ ДО ПРЕ НЕКОЛИКО МЕСЕЦИ ТРЕНИРАО ИЛИЈА ПЕТКОВИЋ

Милош Босанчић

        Када је као голобради младић августа 2006. године дебитовао за први тим Партизана многи су предвиђали да ће постати значајан део историје клуба.

        У Хумској, ипак, није показао ни делић могућности. Много тога надокнадио је у чешком Либерецу са којим је 2012. освојио титулу првака Чешке.

        Милош Босанчић данас је првотимац Гјонгнама из Јужне Кореје, клуба који је до пре неколико месеци тренирао Илија Петковић, бивши селектор Србије и Црне Горе.

        Причу у Партизану није завршио. Отишао је прерано 2007, прво на позајмицу у Боависту и ОФК Београд, касније потписао уговор са Чукаричким.

        - Направио сам грешку. Спортски директор црно-белих у то време био је Иван Томић са којим сам претходну сезону заједно играо. Понудио ми је да останем, али га нисам послушао, јер сам био жељан игре. Партизан тада није имао превише стрпљења за младе фудбалере, данас је потпуно другачија ситуација. У кадетској и омладинској репрезентацији био је вођа и можда најбољи играч. У младом државном тиму одиграо је девет утакмица, а сениорски је и даље сан за Милоша Босанчића.

        - Сећам се најрадије квалификација за ЕП омладинаца у Швајцарској, играо сам одлично. Када сам постао млади репрезентативац селектор је био Слободан Крчмаревић. Гласно сам певао химну, па због тога Крчмаревић више није желео да ме зове. Код Ратомира Дујковића сам играо само на почетку квалификација. Можда бих био на списку Михајловића да је знао како певам химну. Не губим наду да могу да играм за А репрезентацију, мада је нереално да се томе надам док се мој тим бори за опстанак у Јужној Кореји.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари