Црно-бели и даље врх, Раднички једини без пораза

ПОБЕДЕ ПАРТИЗАНА, СЛОБОДЕ, РАДНИЧКОГ, БОРЧЕ И ЈАГОДИНЕ У ДЕВЕТОМ КОЛУ ШАМПИОНАТА СРБИЈЕ

  • Ужичка Слобода наставила је са одличним играма – на гостовању у Чачку савладала екипу Борца са 2:1 (2:1) и задржала треће место

        БЕОГРАД, (ФоНет) - У деветом колу фудбалског шампионата Србије, Партизан је  у Ивањици победио екипу Јавора резултатом 2:0 (1:0) и задржао вођство на табели са 24 бода.

        Шампион Србије је у вођство дошао у 43. минуту поготком Лазара Марковића, а коначан резултат поставио је Звонимир Вукић у 62. минуту.

        Ужичка Слобода наставила је са одличним играма и на гостовању у Чачку савладала је екипу Борца са 2:1 (2:1). Голове за Слободу постигли су Ковачевић у 3. и Да Силва у 21. минуту, а једини погодак за домаћина постигао је Вилијам у 32. минуту.

        Овом победом, Слобода је остала на трећој позицији, иза Партизана и Црвене звезде.

        Раднички је и после деветог кола једини суперлигаш без пораза. Крагујевчани су на свом терену савладали екипу Металца из Горњег Милановца са 3:2 (1:1), па су тако остали на четвртом месту.

       Стрелци за Раднички били су Костић у 2. и Спалевић у 49. и 76. минуту, а голове за Металац постигао је Својић у 4. и 73. минуту.

       У малом београдском дербију Борча је као домаћин савладала ОФК Београд резултатом 1:0, а стрелац јединог поготка био је Радуновић у 60. минуту.

        Јагодина је на гостовању у Смедереву успела да преокрене резулат и да победи са 2:1 (0:1). Смедеревци су повели голом Живковића у 45. минуту, а три бода Јагодини су донели Ђенић у 75. и Стојановић у 82. минуту.

       Спартак и Рад играли су у Суботици нерешено 0:0.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари