Директор Роме: Нису нам досуђена два пенала

ЕЛИМИНАЦИЈА БАЈЕРНА, ДАН РАНИЈЕ ОД РЕАЛА, ТАКОЂЕ ПОДИГЛА ВЕЛИКУ БУКУ ЗБОГ СУДИЈСКИХ ОДЛУКА

        Рома је елиминисана од Ливерпула у борби за финале Лиги шампиона, а из италијанског клуба су после реванша били љути на судије.

        „Италијански фудбал мора да подигне глас јер ово није нормално. Примили смо гол из офсајда у првој утакмици, а у другој нам нису досуђена два пенала, од којих је један био за чист црвени картон“, рекао је спортски директор клуба Монћи италијанским медијима.

        Рома је у првој утакмици поражена са 5:2 на Острву, док је у реваншу као домаћин победила са 4:2, што је било недовољно за пролаз.

       Монћи је навео да „Вучица“ није једини италијански клуб који је оштећен.

       „Није само Рома јер је Јувентус против Реал Мадрида слично прошао. Ово што смо видели је шокантно. Играју се са срцима навијача. Морамо да честитамо Ливерпулу на проласку, али такође треба и да проценимо како се то догодило“, казао је Монћи.

       Шпански фудбалски стручњак је истакао да му није јасно зашто се VAR технологија не користи на најзначајнијим клупским такмичењима.

       „Ово није само економска штета, већ и за страст и напоран рад. Момци су у свлачионици били стварно љути“, рекао је он и додао да је VAR неопходан јер да се користи финале би играли Рома и Бајерн Минхен.

       Бајерн је дан раније елиминисан од актуелног шампиона Реал Мадрида у утакмици која је такође донела велику буку због судијских одлука.

       Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари