Ђукић: Шта је разлог за одлагање „дербија”?

ЗАШТО СЕ НЕ ИЗАЂЕ И ЈАСНО КАЖЕ ЗАШТО СЕ ОДЛАЖЕ УТАКМИЦА? НЕМА НИКАКВИХ РАЗЛОГА ЗА ОДЛАГАЊЕ

Мирослав Ђукић

  • Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је уочи дуела са Борцем да његови фудбалери играју све боље и да одлагање утакмице са Црвеном звездом није добро и да нема сврху

        - Екипа игра добро, чврсто, агресивно. Сваким даном се поправљамо, све смо бољи и у завршну фазу улазимо спремни, са жељом да остваримо циљеве - рекао је Ђукић на конференцији за новинаре.

        Партизан ће у четвртак од 17.00 дочекати Борац из Чачка у 30. колу, последњем у регуларном делу српског првенства.

        Након утакмице са Борцем, следи „вечити дерби” са Црвеном звездом, који ће се уместо 10. априла играти четири дана касније.

        - Не знам због чега се не игра, зашто је одложено, зашто се не изађе и јасно каже зашто се одлаже? Нема никаквих разлога за одлагање. Репрезентативна пауза је дошла у добром моменту, да се играчи одморе. А, сада ова после две утакмице нема сврхе, никоме не одговара. Чујем због судија... Када не игра Лионел Меси, Барселона и даље функционише. Тако може и ова наша лига без Милорада Мажића.

        Ђукић пре тога очекује добру утакмицу и победу над Борцем.

        - Чека нас добра утакмица јер су обе екипе у доброј форми. Очекујем чврсту, борбену и офанзивну утакмицу и надам се да ће публика уживати. Чека нас тежак испит, а нама само три бода одговарају - казао је Ђукић.

        Тренер црно-белих још не зна да ли ће у тиму против Борца бити Немања Милетић, Данило Пантић и Ђорђе Јовановић, којима прети суспензија због картона, а наредна утакмица је „вечити” дерби.

        - Пре 10 година сам имао такву ситуацију. Могли смо да бирамо да ли ће Жука да игра дерби или против Војводине. Определио сам се за Војводину, ту утакмицу добили, претрпео сам велике критике што сам то урадио, што га нисам оставио за дерби - рекао је Ђукић.

        Фудбалер Партизана Марко Јевтовић има потрес мозга и неће бити у тиму против Борца, због тога што га је на тренингу ударила лопта у главу.

        Неће бити и од раније повређеног Бојана Остојића, као и суспендованог Владимира Стојковића кога ће заменити Марко Јовичић.

        - Маре се показује свакодневно, нема никаквих проблема и страха, верујемо у њега. Спреман је и мирни смо што се тиче голмана - рекао је тренер Партизана.

        Улаз на утакмицу Партизан - Борац ће бити слободан, уз бесплатно преузимања карата на благајнама стадиона или преко Тикетлајна.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари